Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Horde 2: the citadel-re...

Horde 2: the citadel-re emlékszik valaki?

Figyelt kérdés

Tudom, régi, tudom hogy minek játszk ilyenekkel, de megfogadtam hogy egyszer végigviszem ezt a fo.. :D

De nem tudom hogy juthatnék át a snake Cave-hez.

ugye a nagy térképen, az első oszlopot, és az utolsó sort be tudom járni, de semmi mást.

Viszon az első oszlop második sorába a térkép jobb alján van egy kis sziget, ott egy nyíl jobbra, és ott át lehet menni a második oszlop-ba. De a folyóra akárhogy építek hidakat, nem tudok átmenni, ráadásul ilyen krokodil cuccok folyamat leölnek.

Ha valaki van olyan elvetemül mint én, és még játszik vele, vagy csak emlékszik rá, legyen oly kedves segítsen, mert fuu :D

2015. nov. 24. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak arra emlékszem, hogy mennyire felidegesített anno. Nézz végigjátszásokat a youtube-on.
2015. nov. 25. 07:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Engem is fel tudott. :D Van, deee csak 5 részes, az se megy teljesen végig. Az első részében meg más a térkép, meg sokminden egyéb.

Az a baj, hogy a diplomáciai cuccokat, ha valaki 'üzen' nekem valamit, nem írja ki végig, valamiért egyből eltűnik.. megugye nem is magyar, bár ez a kisebbik gond..

akkor is végigtolom, még ha 70 éves koromra jövök is rá :D

2015. nov. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!