Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokémon csapat Red ellen?...

Pokémon csapat Red ellen? (SoulSilver)

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Pokémon SS-sel játszom már egy ideje, és már csak Red maradt hátra, mint legyőzendő karakter.

Szeretnék összeállítani egy csapatot.

Mindenképp benne lesz a starterem (Typhlosion, tűz típus) és valamilyen Eevolution (Umbreon, Vaporeon vagy Jolteon)

És szívesen látnék benne egy Lucario-t

A maradék szinte teljesen mindegy :D

(van egy olyan bogaram, hogy akkor veszek be egy pokémont a fő csapatomba, ha tetszik a designje. Korábban meg csak akkor kaptam el, ha tetszett, de hamar rájöttem hogy ez nem túl jó abból a szempontból, hogy a fő dolgom az összes pokémon összeszedése. pff.)

Megszereztem Lugiát és a három legendás kutyát - nem muszáj benne lenniük a csapatban, ha van náluk jobb Pokémon.

Köszönöm :)

2015. nov. 23. 20:28
 1/1 Krisipoke ***** válasza:

Ha csak arra mész, hogy legyőzd, Lugia szerintem mindenképp sokat tud segíteni, nagyon erős, főleg védelem szempontjából.

Igazából nagyjából bármilyen csapattal le lehet győzni, ha pontosan tudod, mit csinálsz. De mondok olyanokat, amik elég erősek, és el lehet kapni a játékban... Dragonite, Tyranitar, Snorlax, Machamp, Gengar, Alakazam, esetleg Golem (ezek csak akkor, ha tudsz cserélni másokkal), Gyarados, Heracross, Wobbuffet... Igazából ha jól válogatod össze a támadásaikat, szerintem 10-20 szinttel Red Pokémonjai alatt is le tudod győzni pár próbálkozás után. Arra mindenképp érdemes figyelni, hogy akinek csak az egyik támadása jó, annak csak olyan támadást taníts meg (pl. Alakazamnak csak speciálisat, Snorlaxnek csak fizikait, Gyaradosnak is sokkal jobb a Waterfall, mint a Surf), és még nagyon fontos, hogy több típusú támadása legyen minden Pokémonodnak, hogy szinte bármilyen szituációban hasznos tudjon lenni. Pl. én kisebb koromban a Crystalban elkövettem egy olyan hibát, hogy a Typhlosionom movesetje valami olyasmi volt, hogy Cut, Ember, Flame Wheel, és Flamethrower. Na már most, ebből egyedül a Flamethrower az, ami hasznos. :) Például lehet, hogy az ő esetében érdemes olyanokon is gondolkodni, hogy Thunderpunch, esetleg Rock Slide, Focus Blast, Brick Break, Solarbeam, Shadow Claw, vagy valami.

2015. nov. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!