Live for speed s1-s2 aktiválás?
Figyelt kérdés
Hogy kell a live for speedben aktiválni az összes kocsit és pályát?2015. nov. 23. 18:52
1/4 anonim válasza:
Meg kell venni, tudtommal nincs se crack se serial.
2/4 A kérdező kommentje:
az nem jó :/
2015. nov. 23. 20:26
3/4 anonim válasza:
Nem olyan drága pedig, az S1 kb. 5500 Ft, az S2 meg 10.500 Ft. Egy új teljes játék ára. Cserébe lesz egy jó játékod, hosszútávon mindenképp megéri. De ha csak hébe-hóba, arra elég a demo is.
4/4 anonim válasza:
Ez baromság van hozzá unlocker, nemrég kijött az S3, ahhoz még lehet, hogy nincs, de az S1, S2-höz van. Én is azzal játszom, igaz multiban csak a demoval lehet, mert azt nem oldja fel, de elvileg arra is van valami. Engem egyszer 1 hónapra letiltott az LFS szervere a multizástól mert észrevette az unlockot, de azóta már egy párszor unlockoltam és nem volt semmi probléma. Keress rá youtube-on, én nem tudok, mert most suliban vagyok és le van tiltva, de ott van róla videó, hogy hogyan unlockold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!