Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik az a játék?

Melyik az a játék?

Figyelt kérdés
Melyik az a top 5 játék ami leginkább lekötött titeket?FPS,MMORPG,MOBA,Single Player minden jöhet :D Esetleg néhány mondatban indokot is írnátok azt megköszönném :)

2015. nov. 23. 17:19
 1/3 FerencSomi válasza:
Nekem a World of tank bejön mert nem lehet kivinni mármint olyan értelemben hogy mindig van frissités és nekem tetszik sok Tank,pálya,jo szorakozol stb,ha ez nemtetszik akkor World of Warplanes stb.vagy ha nemszereted a Tankos játékokat Flatout 2/3,Needforspeed.
2015. nov. 23. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Amióta sokat kell dolgoznom, azóta a reflektorfénybe a dungeon defenders 2 meg a cs:go került, rövid meccsek, nem kell órákon át itt ülnöm a gép előtt (amire most nincs is időm).
2015. nov. 23. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Hmmm.

A warcraft 3 dotája, mert nagyon tetszett az egész, hogy moba, és mostanra már a trollok is eltűntek javarészt. Kár, hogy felesleges volt megvenni hozzá a wc3at, mivel külön dota szakos törtrealmek vannak.

Wow, nem sokat kell ecsetelni, vanilla, vagy bc.

Diablo 2, csak sajna már itt is érvényes, hogy törtön jobb az élmény (retail tele van botterekkel, bár pár hete olvastam, hogy tervbe van véve egy felújítás rá.)

CS1.6, haverokkal, lan partyn.

Ezek nem top öt, hanem kategóriájukban top 1. Sajna ma már mind ilyen "fújdefosagrafika" érzést kelt, de aki túlszárnyal ezen, remek élményben részesül.

2015. nov. 24. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!