Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO-ban nem kapom meg a...

CS:GO-ban nem kapom meg a skinjeimet. Vajon miért?

Figyelt kérdés
CS:GO-ban vettem pár új skint, ugye szokás szerint ki írta a raktár alá sárga színnel ki jelölve hogy van 3 új skinem mert ugye annyit vettem. Rá mentem a raktárra le nyugtáztam (Ok-oztam) hogy meg kaptam skinjeimet. Azután be léptem a raktáramba és nem voltak ott. És mindig amikor be lépek a játékba ugyanezt meg csinálja. Tudtok erre valami megoldást? A válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 23. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:

mennyi skined van? mert ha sok, akkor gyakran átlóg a 2. vagy x. oldalra.

Nézd meg a steam raktáradat, ott látod a skineket? Ha igen, de játékban nem, akkor írj a steam supportnak.

2015. nov. 23. 15:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítségedet. Amúgy a Steam Supportot hogy érem el?
2015. nov. 23. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nekem is és még jó pár ismerősömnek, amit a napokban vettem én is skineket nem jeleníti meg csak a steam raktáramban, plusz akárhányszor belépek a játékba mindig ott van sárgával hogy 2 új tárgyam van.

Gondolom valami hiba lehet vagy nem tudom, de szerintem semmit nem tudsz vele most mit csinálni.

2015. nov. 23. 16:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát ja, szerintem most valami gond van a Valve-nál vagy valami ilyesmi de örülök hogy nem vagyok egyedül. :D

Most szerintem csak annyit bírunk tenni hogy írunk a Steam Supportnak és majd lesz belőle valami. :P

2015. nov. 23. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már megkaptam rendesen a skinjeimet, gondoltam szólok.
2015. nov. 23. 23:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Most már én is. De azért örülök hogy időt szántál arra hogy szólj. :)
2015. nov. 23. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!