Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Forza Horizon 2 X-BOX 360-on...

LOWRIDER14 kérdése:

Forza Horizon 2 X-BOX 360-on online szeretnék játszani. Muszály hozzá gold live?

Figyelt kérdés
Egyedül unalmas játszani,és szeretnék multiplayerben menni.Kell e hozzá XBOX LiVE GOLD,és ha igen,hogyan működik?1éves előfizetések vannak?Menyit kell fizetni?Csak magyarokkal,vagy külföldi szerveren is játszhatok?

2015. nov. 22. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Kell. Úgy általában a multihoz kell, de visszahozza az árát, Games with gold keretében havonta jár bizonyos időközönként ingyen játék és vásárlásoknál nagyobb akciókat kaphatnak a Gold tagok.

Előfizetésből az 1 évesen kívül van féléves, 3 hónapos és 1 hónapos is. Plusz itt-ott akciók keretében 3+1, 6+1 és 12+1 hónapos előfizetések.

Ha kibírod keddig, akkor kezdődik Xbox Live-on a Silver tagoknak a fekete pénteki leárazás, lehet majd a játékok mellett olcsóbban gold előfizetést is venni. Gold tagoknak egyébként talán már péntek vagy szombat óta tart.

2015. nov. 22. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
MuszáJ.
2015. nov. 22. 19:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi.Még anyit,hogy ha jól értem havonta kapok egy ingyen játékot.Ez a játék egy általam bármilyen kiválasztott játék lehet,vagy kidob pl 5játékot,és abbol választhatok?

És ha lejár egy év,utána hoszabitani kell?Ha nem hoszabítom akkor nem használhatom?(bár szerintem ez logikus)

2015. nov. 23. 17:04
 4/8 A kérdező kommentje:
A 2. Válaszolónak pedig mondanám,hogy a kérdésekre,nem hibajavitó válaszokat kértem,és szerintem te sem vagy teljesen tökéletes,sem helyesírás,sem más terén.De ha neked jobban esik,akkor MUSZÁJ.Most gondolom életcél elérve.Unalmas életed lehet,ha mindig mással foglalkozol.
2015. nov. 25. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt van az aktuális akció:

[link]

Megtarthatod a játékokat az akció lejárta után is.

2015. nov. 25. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Magát az XBOX GOLD LIVE tagságot mennyiért lehet megvenni 1 éves előfizetésre,honnan érdemes megvenni és arra lesz e akcio?
2015. nov. 26. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Az ismertebb boltok közül most a Console Corner-ben a legolcsóbb, ott 14 ezer.

[link]

A Platinum Shopban 500 forinttal drágább:

[link]

Xbox Live-on kerek 15 ezer:

[link]

Az 576kb-ban meg valami horror áron adják, 18 ezer forintért, de annak a boltnak amúgy sem nagyon éri meg a közelébe menni.

[link]

Esetleg G2A-ről ~9500 forintért:

[link]

Ha innen vásárolsz, azt a +1€-t érdemes rászánni a Shieldre.

2015. nov. 26. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:

És innen melyikböl érdemes?

Megbízhatóak?

2015. nov. 27. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!