Hogyan lehet kifarmolni a tokent wowban?
Régen wowoztam eredetin egy évet, még a Lich Kinggel.
Most néztem pár videót, meg láttam, hogy lesz film, meg el is kezdtem Heartstone-ozni és elfogott a wowos hangulat.
Viszont teljesen kiestem ebből a világból, már jó pár éve nem játszottam. Hallottam, hogy van valami token, amivel kapsz 1hónap játékidőt. Az lenne a kérdésem, hogy ezt mennyire nehéz kifarmolni és hogy érdemes-e elkezdeni? (Sajnos csak napi 1-2 órámélenne a játékra, egyetem illetve sportolás miatt :/)
amiről te beszélsz, az a wow token.
A piaci ára mindig változik, de átlagban elmondható hogy 45-50 ezer arany/db, ami 30 napot ad játékidőben.
1-2 órával nem lesz meg. Az tudja megcsinálni napi 1-2 órával, akinek van vagy 8 maxos karaktere, fullos garrisonnal és csak azt lefarmolni jár fel. Így hogy már az elejétől kevés időd van rá, nem nagyon lesz meg.
Ha kevés az időd, de MMORPG-zni akarsz, akkor próbáld meg a Guild Wars 2-t, most ingyenes az alap, mivel lett rá egy kieg és csak azt kell egyszer megvenni (nincs havidíj). A másik a TERA, Neverwinter, Aion, meg pár másik.
Köszi a válaszokat. Megmondom őszintén mindig tartok más MMORPG-k kipróbálásától, félek, hogy nem lesz olyan jó mint a wow, de egy próbát megér. Majd kipróbálom a guidl wars2-t.
Mindenesetre akár fizetősön is gondolkozok a wowon. Végülis 45 euróval kapok egy hónapot meg a játékot, ha akármi más viszonylag új játékot vennék az is hasonló árban lenne. 11euró a havi játékidő, az se olyan vészes szerintem, persze nem kevés, főleg egy játékért... Szerintetek?
nana, meg kell venni az alapot, ami 15 euró, mellé a wod, ami 45 euró, erre kapsz masszív 1 hónapot. Utána havi 11 euró.
Persze hajrá, ha szeretnéd akkor csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!