Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3 season-only tárgyak...

Diablo 3 season-only tárgyak hogyan esnek?

Figyelt kérdés

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a season-ök közben eshetnek ugye csak az adott season-ben található tárgyak. Ha most én mondjuk kihagyok egy season-t akkor azok a season-only tárgyak már SOHA sem eshetnek normal játékban ha az adott season-nek már vége? (Vagy amint vége a season-nek automatikusan mindenki megkapja a lehetőséget, hogy az adott seasonben található tárgyak eshessenek neki normal játékban?) :-\

A másik kérdésem is ehhez kapcsolódik: Ha egy season-only tárgy kiesett az adott seasonben akkor automatikusan EGYBŐL eshet normal-on is ugyanaz, vagy meg kell várjam a season végét és csak utána eshet normal-on is?

2015. nov. 21. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:

A season-only nevéből is fakad, hogy CSAK akkor tudod megszerezni. Ha vége a szezonnak, többet nem lehet megszerezni (hacsak vissza nem hozzák, amire nem nagyon van példa). Ha lemaradtál róla, kisnyúl.

Mivel a season only csak az adott szezonban szerezhető meg, NEM esik csak úgy tovább normálon.

2015. nov. 21. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj első kommentelő de úgy hülyeség amit írtál , hogy nem igaz , eddig minden seasont végigjátszottam , és minden season-only item megszerezhető normál játékban is amint vége a seasonak.

"Seasonal Legendaries are legendary items added to the game during Ladder Seasons. These items can only drop for Seasonal Characters over the course of that season. Once a season ends, all Seasonal Characters and their new gear are returned to the general character population, and that season's legendary items become findable for all characters in the game, whether Seasonal or not."

2015. nov. 22. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem, tehát akkor ha jól értem a tárgyak csak az adott seasonben megszerezhetőek és utána ha már úgymond "unlock"-oltam őket a SEASON VÉGÉTŐL eshetnek normal játékban is. Ha nem unlockoltam őket akkor sosem kaphatóak meg.

És nincs olyan, hogy most pl. season4-ben esett egy wand és azt már most (season4vége előtt) essen normal játékban.

2015. nov. 22. 11:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a válaszokat! ^^
2015. nov. 22. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!