Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes 2010-ben xbox 360-at...

Érdemes 2010-ben xbox 360-at venni vagy vegyem meg a drágább ps3-at?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Véleményeim szerint XBOX360-ra érdemesebb beruházni,mert a PS3 BluRay olvasóval van ellátva,ami azt jelenti,hogy BluRay író kb 30000 ft-ba kerül és hozzá még a lemez 512ft/db.Az XBOX360 pedig dupla rétegű,amihez nem kell különösen speciális író,csak egy jó LG író és pár Maxell dupla rétegű lemez,ami 114ft/db és lényegesen olcsóbb és szerintem jobbak a játékok X360-on.

PS3 vs XBOX360 grafika teszt:

http://www.youtube.com/watch?v=2I2Rtf7Abww

Kapcsold HD-ra és úgy tudod látni igazán a grafikai különbséget.

Haverom is nemrég vett (kb 1-2 hónapja) X360-at és nem bánta meg.

2010. márc. 20. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Bizony, bizony inkább Xbox360-at vegyél :) én azt ajánlom :)
2010. márc. 20. 23:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul maga az alapgép is olcsóbb ahogy láttam.
2010. márc. 21. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen olcsóbb és a Ps3-mas üttetés az még teljesen új úgyhogy tönkre is teheti a gépet vagy össze is akadhat a rendszerével (vagyis ezis tönkreteheti) és ha eredeti játékot akarsz hát nem túl olcsó. Én Xbox360-nal kockulok :) és teljesen jó és szép.Dantes inferno 4 ever XD
2010. márc. 21. 20:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem én is ezt fogom tenni=)
2010. márc. 22. 15:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem egy Xbox 360am van. Az egyik haveromnak PS3-a szoval mindket rendszert ismerem.

Szerintem a grafika nagyjabol egyforma. Bizonyos jatekok jobbak a Xboxon (pl Bayonetta) mig masok a PS3on (Final Fantasy 13, vagy Dragon age).

Nekem az Xbox 360 controllerje jobban bejon mivel nagyobb es szerintem kenyelmesebb, viszont a haverom szerint a Dual Shock jobb... Szerintem szubjektiv...

A fo kulonbseg az exkluziv jatekokban es a multiplayerben rejlik. Mivel en nem jatszok sokat online (es a PS3on soha nem probaltam) nem tudok errol velemenyt alkotni, azonban az a hir jarja, hogy a xbox 360 erosebb ezen a teren.

Az exkluziv jatekok teren szerintem megint izles kerdese, hogy melyik jon be:

Gears of War vagy Uncharted

Mass Effect vagy Demon Soul

Forza vagy Gran Turismo (ha valaha megjelenik)

Halo vagy Kill Zone

Splinter Cell vagy Metal Gear Solid 4

Alan Wake (mikor kijon) vagy Heavy Rain

Fable vagy Valkyria Chronicles

Left 4 Dead vagy Littlebit Planet

Crackdown vagy infamous

Stb

Nekem tobbnyire az elso oszlop jon be (bar az Uncharted 2 meg a MGS 4 nagyon nagyon bejottek, a Gran Turismo 5 meg biztos, hogy szuper lesz), de lehet hogy neked mas az izlesed. Szerintem mielott megveszed a Xboxot nezd meg, hogy a PS3 on mi van es, hogy mi fog megjelenni... Lehet, hogy a velemenyedet megvaltoztatod...

2010. márc. 28. 23:16
 7/12 anonim válasza:
Én Xbox 360-t vennék jobban (még nekem sincs), azért mert egy pár hónap múlva megjelenik az Xbox 360 új kiegészítője az Xbox Natal! ( ha vlaki nem hallott róla írja be a googleba vagy a youtubra) Nagyon jó kis kütyü lesz ám! Remélem...:D
2010. márc. 29. 19:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Én maradok a réginél.Ezek általában elromlanak egy kis idő után vagy gyárilag gagyik és kényelmetlenek.De nem akarom túl hamar leszólni.pl.:nintendo wii=drága gagyi játékok.
2010. ápr. 7. 12:11
 9/12 anonim válasza:

Én már inkább nem mondok semmit

Xbox360 a gépek 45% nem éli meg a 2 évet és am mivel olcsóbb ha nézel egy ps3 slim-et és nézel egy ugyan akkora vinyóval rendelkező box-ot mivel olcsóbb és azért a slim jobb mert ingyenes a net Blu-ray olvasó a 8 magos cell prociról nem is beszélve.

Én Slim et vettem és nem is bántam meg pl:már dvd lejátszóra sincs szükségem mert viszi a filmeket sőt még dvd-lemezre sincs mert össze lehet kötni a géppel

(Na azért mondtam v mit:)

2010. máj. 5. 08:49
 10/12 anonim ***** válasza:
ps3 fanboy megjott, persze az objektivitas teljes hianyaban. A statisztikat melyet te irsz azt meg inkabb linkeld mivel amiota a motherboardot az xboxon lecsereltek a microsoft mutatoi verik a sony-t elettartalomban (bar csak egy szazalekkal)...
2010. máj. 6. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!