Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assasin creed 2-höz duna...

Assasin creed 2-höz duna nekem valaki reegister product kódot adni (cd key)?

Figyelt kérdés
sehogysem tudom elinditani regisztráltam meg minden de kéri a rgister kodot nem értem.elöre is köszönöm
2010. márc. 20. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak eredeti játékkal fogsz tudni játszani, nincs még hozzá normális crack
2010. márc. 22. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha kér kódot helyből rosszul csináltad még a crackelés sem ment neked rendesen XDDDD

Viszont ahogy az előző mondta csak eredetivel fog menni ugyanis a játék kb 95%-nyi adatot tartalmaz a maradék 5%-nyit az Ubisoft szerveréről töltöd le játék közben. Ha nem eredeti a játékod nem tudsz felregisztrálni nincs kapcsolat a szerverrel nem fog menni. Nekem elindul de egy bizonyos résznél lefagy nem enged tovább mert azon a ponton megláll a játék mert töltené le a szükséges fileokat csak épp nem tudja mivel nem vagyok regisztrálva mert nem eredeti a játék. Szal ezen már midenki túl van azóta már a játék is elindult a legtöbb embernek csak épp nem működik...

Szal ne kódot keress mert az alapból nem is kell nekem sem kellett vmit rosszul csinálsz. De ha el is indítod akkor sem fog működni mint ahogy másnak sem megy. Ezt sajna meg kell venni eredetiben nincs mese

2010. ápr. 5. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:
jolvan köszi de idövel csak feltörik és lehet vele játszani nem ?vagy egyáltalán nem megoldható?
2010. ápr. 5. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor az emu s dologgal nem megy?
2010. ápr. 6. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy egy játékot nem lehet feltörni!!!

Ami le van védve, azt valahogy fel is lehet törni!!!

Nekem pl fel van és semmi gond sincs vele, és a frissítések is mennek. Jó kis game, és nagyon jó a grafkója. :-)

2010. aug. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!