Szeretnék airsoftozni, de 14 éves vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy airsoft fegyvert, a fegyveretikat megtanulni, de ha vennék egyet, felesleges lenne mert 14 éves vagyok és még nem játszhatok csapatban. Mit tudnék otthon kezdeni vele?2015. nov. 20. 20:07
1/6 anonim válasza:
Gyakoroljál a kertben, ha kertes házban laktok. Ha nem, akkor menj át egy haverhoz, aki kertes házban lakik. Állíts föl céltáblákat, palackokat különböző távolságokban, és próbáld eltalálni őket. Persze más, mint mozgó célra lőni, de azért nem árt, ha egyáltalán el tudsz találni egy statikus célt.
Ha se kert, se haver, akkor kérdezz meg egy pályát, egyesületet, bármit, hogy egyéniben, vagy haverokkal gyakorolhatsz-e, ha csapatban még nem csinálhatod.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi! Az a baj, hogy jelenleg legpuskaval csináltam ezt, és könnyen meguntam. Semmi izgalom.. valami más?
2015. nov. 22. 16:33
3/6 anonim válasza:
Paintball? Az is korhatáros? Azt is lehet csapatban.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát, az nekem nem tetszik.
2015. nov. 23. 10:37
5/6 anonim válasza:
Akkor ez van tesó, "deal with it" sajnos. Többet nem tudunk segíteni. Ha a korod miatt még nem csinálhatod, akkor ki kell böjtölni az időt, amikor már csinálhatod.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi azért!
2015. nov. 23. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!