Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Airsoftban ugye nem néznek...

Airsoftban ugye nem néznek nácinak ha mp40-essel megyek?

Figyelt kérdés
Manapság kis dolgok miatt azt gondolják az emberröl, egyszer azért kérdezték meg, hogy az vagyok-e mert azt mondtam Kárpátiát szoktam hallgatni, szóval komolyan kérdezem
2015. nov. 20. 18:58
 1/8 A kérdező kommentje:
(nem vagyok az, hogy tisztázzuk)
2015. nov. 20. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
te nááácccciiiiiii
2015. nov. 20. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:

De! Sőt, ha kopott, karcolt Kalasnyikovval mész akkor meg arab terroristának néznek :D

(irónia)

2015. nov. 20. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Német és a náci nem ugyanaz. Amúgy MP40-est az amerikaiak is kedvelték,megbízható,jó fegyver. :D
2015. nov. 20. 20:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, akkor megnyugodtam :D köszönöm a válaszokat :D
2015. nov. 20. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért néznének nácinak? Aki bármilyen második világháborús játékban német oldalon játszik rendszeresen, akkor ő most náci? Vagy aki második világháborús német maketteket épít, ő is náci lenne?

Az, hogy most valakinek bejön a német haditechnika, attól még nem náci. Ilyen alapon mindenki rossz ember, akinek kicsit is bejön bármilyen nemzet hadászata. Mert olyan nincs, hogy egy Sherman, vagy T-34 tank jófejebb a Tigris tanknál. A Tigris meg egy nagy genya, maga az ördög. Tank tank, nincs különbség, mind a kettő emberi életek kioltására lett létrehozva.

Akinek meg bejön a B-29-es bombázó, az meg atombomba, atomháború párti. Lehet ezt fokozni. ;)

2015. nov. 20. 22:03
 7/8 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm
2015. nov. 21. 18:29
 8/8 anonim válasza:
Ezen a kérdésen nagyon nevettem xd Amugy nem dehogy néznek nácinak.. Sőt szerintem még akkor sem ha SS ruhában vagy:D Amugy az MP40-es nagyon király:D Hol vetted?:) Nekem M1A1 Thompsonom van!:D
2015. dec. 8. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!