Melyik lehet ez a játék?
Sajnos fogalmam sincs, hogy mikor vagy hol lattam.... egy gamer oldalon volt egy csomo masik trailer-el egyutt, azt hiszem, hogy meg az uj doom trailere volt meg ott... lehet, hogy azt is akkor mutattak be. Nem tudom.
Annyit meg sikerult osszehoznom, hogy egy erdos reszen jatszodik a trailer, ahol vagy egy elhagyott sin es egy kis mozdony. A foszereplo talal egy par ehagyott cuccot a fuben, amiket megfogva latomasa tamad, es megjelennek elotte a mult esemenyei: par ficko egy masikat leszed a vonatrol es jol megver. Aztan valahogy tovabbi nyomok jonnek elo. Nagyjabol ennyi.
Na, ebbol ra is jottem, hogy ha a Doom is akkor volt, akkor az az idei E3 lehetett. Vegigneztem az osszes bemutatott/demozott jatekot (vagy 100) es kiderult, hogy melyik volt az: "The Vanishing of Ethan Carter"
Erdemes ranezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!