Mennyibe kerül manapság egy hardcore gamer PC?
Vagy mi az, amit manapság minimum illik megvásárolni, VGA, memória, CPU, stb téren, hogy nem is ultrán, de azért élvezhetően fusson a játék. Tudom nem könnyű a kérdés, mert csilliárd termék, gyártó, stb. De mégis. 400 ezer körül? Nézegetem pl. az SW Battlefront ajánlott gépigényét, és csak a VGA meg a CPU 200 ezer.
Játék gépek esetén véletlenül se tegyél bele Radeon-t! Csakis GeForce jöhet szóba! Többet tud kihajtani magából a kártya mint az ellenlábasa. Ezért is gamer kártyák ezek.
Egy GTX 570 Ti kártya tökéletesen lefuttatja neked például az Alien: Isolation-t vagy a Battlefront-ot ha megvan neki a kellő ram meg minden. Pedig elméletben a 570 nem elég hozzá. Ezt egy Radeon-tól már ne várd el. :)
A ram egy nagy össze 32 gb ram az 55e ft kb többet nem tudsz bele tenni meg értelme sincs ennyit tenni
Aki meg azt irta h csak az nvidia annak üzenem h inkább veszel egy r9 380at mint egy gtx960 at mert paraszt vakitást csinálnak a 4 gb ossal a 970 be meg 3.5 gb vram van egy 390 be 8 ugyanannyi pénzért
Igen, ezt írja akinek lövése sincs arról hogy melyik márka mire való.
Mondcsak mit tippelsz a Radeon miért rendelkezik több rammal? Tippelek, életedben nem modelleztél még ugye? Persze hogy nem. De nem makettekre meg ilyenekre gondolok. Tudod a modderek azért használnak radeon kártyát mert jó az alapvető tulajdonsága ha nagy és részletes textúrákat kell megjeleníteni, meg egész életképes amikor ugyan azt animálod. Radeonnal készítenek animációs filmeket és minden más egyebet. És most jön a buktató.
Mit gondolsz Megaagy miért használnak a játéktervező cégek Nvidia alapanyagot, rendszert, támogatást meg minden mást? Miért az Nvidia az amit alap rendszerkövetelménynek tekintenek?
Fogadok neked Radeon van. Nos, nekem meg mindkettő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!