STARDOLL hátteret ha megvettem, hol találom?
Figyelt kérdés
stardollon vettem hátteret de nem találom sehol sokan mondták hogy a színeknél lesz e én ott nem találom
hol lehet?
2015. nov. 17. 15:08
1/3 anonim válasza:
Az alapszobában nem lehet háttér.
Ha átmész egy másik szobába akkor igen, a színeknél lesz.
2/3 anonim válasza:
Én nem így tudom... Szerintem az alapszobában is lehet hátteret változtatni! Ha a szobában vagy, akkor menj a SAJÁT LAKOSZTÁLY-ra, és ott van jobb felső sarokban egy (fogaskerék jelű) beállítások jel. Ha erre rákattintasz, akkor ott vannak a színek, és gondolom a megvett háttér is!
3/3 anonim válasza:
Hol vettél hátteret? Mert ha SUITE shop-ban, akkor elvileg az alapszobában kéne megjelennie egy ki zacskóban! ha pedig nem akkor ott találod meg ahol a 2. válaszoló mondta! Légyszi válaszolj, hogy hol vettél hátteret, mert nekem ez nagyon fontos lenne feladathoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!