Ki mit szeret a Skyrimben? Mi olyan jó benne?
Figyelt kérdés
Tudom, nézőpont kérdése. A válasz gondolom az, hogy mert tetszik. De bővebben. Mi olyan jó benne? A feeling, a történet, a karakterek, a világ? Többször próbáltam vele játszani, de nekem kissé "darkos", vagy elvont. Talán a túl sok fantasy benne, nem az a nyers középkoros játék, hogy lovagok, harcosok, falvak és slussz. Gondolom ez a fantasy világ adja meg neki a lényeget. Meg gondolom a tengernyi mod az, ami még életben tartja. Van itt valaki, akinek pl. az all time kedvenc játéka?2015. nov. 15. 21:44
1/9 anonim válasza:
Igazából az hogy azt csinálsz kb amit akarsz, tied az egész világ, cselekedeteinek következménye van. Történettől sokat nem lehet elvárni, fantasy klisé, de bele lehet ölni jópárszáz órát, és ha azt veszed hogy más RPG-k jó ha 50-60 órát tartalmaznak... bőven megéri a Skyrim.
2/9 Amarok Tonrar válasza:
Végre nem kell benne gondolkodnom, mint az előző részekben, és csak élvezhetem max beállításokon a grafikát. A történet pedig annyira egyszerű, hogy tibetiül elolvasva is értem. Igazi modern, mainstream játék.
3/9 anonim válasza:
Én semmit, hihetetlenül primitív RPG, egy agyhalott is tud vele játszani. Valószínűleg ezért ilyen népszerű.
4/9 anonim válasza:
En sem tudom, mi a jo benne. A Morrowindet imadtam, az Oblivion meg elment, de a Skyrim egy vegletekig lebutitott tucat-valami.
5/9 anonim válasza:
A 2.kedvenc játékom.:)
Szerintem nem igaz hogy agyhalott játék,persze lehet úgy játszani hogy egyáltalán ne kelljen,de lehet máshogy is.
6/9 anonim válasza:
*hogy egyáltalán ne kelljen gondolkodni
7/9 anonim válasza:
All time kedvenc játék jelentkezek!:D Nagyon sok midnet szeretek, pont amiket felsoroltál. A világot, a történetet, a karaktereket a feelinget, a szabadságot, hogy azt csinálsz mindig amit akarsz, lehet hülyéskedni meg nem rendes questet csinálni meg lehet harcolni. Mindent lehet. Nekem pont az tetszik hogy fantasy, imádom a fantasyt a darkos részét meg végképp. A modok is jók, de nekem simán az alapjáték is all time fav.
8/9 anonim válasza:
És lehet hogy nem a legszivatósabb, legnehezebb rpg már amennyire lehet annak nevezni, de a skyrimnek nem ez a lényege. Legalábbis engem nem zavar, ha olyat akarok olyat játszok. Nem tudom mire jó ez hogy csak a sorozat korábbi részei jók...Mások. Egyszerűen ennyi.
9/9 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy akinek a Skyrim a kedvenc RPG-je, ezek közül hányat játszott végig: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!