Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne elkezdenem a Blackguards nevű játékot?

Figyelt kérdés

Tudom hülyeségnek hangzik a kérdés, mivel ez mindenkinek a saját perifériája hogy épp mihez kap kedvet.

Nagyon tetszik az alap, meg is van Steamen mind a két része. Érdekel is, tetszik is, de egy valami visszatart.. állítólag nagyon hardcore. Ilyen műfajjal még soha nem játszottam, és a túlzott nehézséget nem is szeretem. Nem jön be a játékok által a játékos felé közvetített szadizmus, ez pedig eléggé ilyen sajnos más emberek véleménye szerint.

Valakinek van véleménye a játékról? Nektek milyen volt? Szenvedtetek vele?

Köszi

2015. nov. 15. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
preferencia, nem periféria. Igen, nagyon hardcore, ha valaki nem látja át az egész rendszert.
2015. nov. 15. 10:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a helyesbítést, fogalmam nincs miért perifériát írtam. :D

És a választ is köszönöm, értékelem. Annak aki átlátja, mennyivel könnyebb a dolga?

2015. nov. 15. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem úgy nehéz, ahogy pl. a Dark Souls, amit ki lehet tanulni. A Blackguards egyszerűen igazságtalan: véletlenszerű, hogy eltalálod-e az ellenfelet (ami mindig túlerőben van), őnekik 90%-ban sikerül az, ami neked 90%-ban csődöt mond, stb. Egy jó taktikai játékban csak az ész dönt, ebben a csalás és a szerencse.
2015. nov. 15. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, egyáltalán nem a szerencse dönt, hanem az, mennyire fejlesztetted jó irányba a karakteredet. az UI szar, mert amit 90% találati esélynek mutat, az a háttérben simán lehet 10, mert a dodge-ot nem kalkulálja bele. De egyébként teljesen fair. Mondom ezt úgy, hogy legnehezebb fokozaton végigjátszottam.
2015. nov. 15. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
#4: Az X-Com volt még ilyen, hogy egy mezőnyire állva az ellenféltől, 95%-os találati eséllyel képes volt mellélőni. Ha csak 20% az esély, írjon ki 20%-ot, ne 95-öt.
2015. nov. 15. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondom, ez jogos észrevétel, az UI tényleg szar. De igen egyszerűen orvosolható, akármit ír ki, egy Aching Limbs-el kell kezdeni a harcot pl, stb.
2015. nov. 15. 20:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Hirtelen a STALKER jutott eszembe az olvasottakról. Az is olyan volt, hogy meg kellett tanulni hogy hogyan működik az egész, és csak utána volt játszható (1 végigjátszás kellett hozzá)

Hát gondolkodom még, sok időm sincs rá. Valóban van benne sok olyan rész, hogy a folyamatos mentés nélküli csaták akár kitesznek 40-50 percet is?

2015. nov. 16. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!