Van ilyen Harry Potter játék? (többi lent)
Figyelt kérdés
Olyan,amiben elkészítheted a saját karaktered,kiválaszthatod a házat,amihez tartozni akarsz,és azzal játszhatsz,mászkálhatsz a világban,Roxfortban stb.,esetleg küldetések is vannak. Az lenne a lényeg,hogy NE Harryvel és a főszereplőkkel legyek,hanem az általam kitalált karakterrel.(Benne lehet a többi karakter is,csak azzal játszak akit én alkottam)2015. nov. 14. 20:31
1/8 anonim válasza:
Ilyen nincsen, mivel a hangsúly Harry potterkén van. Egyébként nem lenne rossz.
2/8 anonim válasza:
Ilyen volt a pottermore kb, amíg JK Rowling tönkre nem tette :D
3/8 A kérdező kommentje:
:(
nagyon jó lenne,főleg ha többi játékossal lehetne "suliba járni":DD
2015. nov. 14. 21:17
4/8 anonim válasza:
A gyerekeimmel meg a barátaikkal vagy két évig toltunk egy asztali (papír-ceruza-dobókocka, stb) szerepjáték kampányt a fenti témában. Nem tudom, melyikünk élvezte jobban...
5/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van ember akivel játszhatnék szerepjátékot.
Mármint 3 ember nem sok. .-.
2015. nov. 14. 22:04
6/8 anonim válasza:
Van ilyen!A lego Harry Potterben akár magad is csinálhatsz karaktert csak lego-pénzbe kerül.Ha megvetted írj egy privit ott majd elmondom
7/8 anonim válasza:
Xbox 360- ra a Harry Potter kinect ilyen. Az arcodat mintázza le de választhatsz is karaktert. Mondjuk azután nem ilyen mászkálós vagy mi, inkább küldetések vannak, óràkon kell résztvenni gyakorlatilag a Harry Potter sztorit kell kivinni 1- től 7- ig. De nekem nagyon tetszett főleg mert kinectes és ezért is tök hangulatos. De ebben is vannak ilyen plusz dolgok, pl lehet párbajozni vagy kviddicsezni! ;D
8/8 anonim válasza:
Harry Potter Hogwarts Mystery pontosan ilyen, csak nem igazán küldetések vannak, hanem órák, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!