Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a megoldás erre a Steam...

Mi a megoldás erre a Steam wallet problémára?

Figyelt kérdés
Bankkártyás és paypal fizetésre nincs módom, ezért steam wallet kártyát szeretnék vásárolni. Találtam is, viszont az összeg fontban van megadva rajta, a fiókom viszont euróban gondolkozik. Ezt megoldják és át fogják váltani a pénznemet vagy mi ilyenkor a megoldás? A másik meg az, hogy olvastam valamiről, hogy állítólag ki lehet valahogy játszani a rendszert, hogy dollárra állítjuk a pénznemet. Ez megoldható? Ha igen, akkor hogyan?

2015. nov. 14. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Dollárra akkor tudod váltani, ha elmész Amerikába, ott próbálsz fellépni majd mikor visszadob írsz a supportnak hogy most ott vagy és ott akarsz vásárolni. De ha visszajössz Európába, akkor vissza kell tetetni az accot eu régióba. Minden esetben nézik az IP-t, szóval egy kamu levéllel nem mész semmire.

Vegyél eurós steam kártyát, a fontosat nem fogja elfogadni, mivel nem angliai IP címed van, hanem magyarországi.

Egyéb iránt nincs ismerősöd, akinek személyesen odaadnád készpénzben az összeget és ő kártyáról tölt neked pénztárcába? (szülők, rokonok, élettárs, barátok, stb).

2015. nov. 14. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha nem fogadná el a fontot, akkor nem forgalmaznák Magyarországon a kártyát. Különben biztosan tudom hogy bármilyet elfogad, csak nem tudom hogy megy az átváltás. A rendszer kijátszását is fórumokon olvastam, szóval az is valós lehet. Saját tapasztalatból írtad amit írtál? Mert első ránézésre nem találtam valami hitelesnek és hasznosnak.

Ha valakinek van pontosabb információja, akkor szívesen fogadom.

2015. nov. 15. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amit az első válaszoló írt teljesen jó!

GBP (Angol Fontot) NEM fogad el a Steam Anglián kívül. És csak hogy tisztázzuk Magyarországon NINCS hivatalos Steam Wallet Card forgalmazó, így bármely ide behozott kód, (legyen USD, EUR vagy GBP-os) csomagtartóban, magán úton behozott!

Ha a rendszer kijátszásáról beszélünk arról meg annyit hogyha olvastad a fórumokon akkor biztos úgy van...

Melyik fórumon volt mert oda én kiérnék egy posztot a számlaszámomról és "küldj ide pénzt és megduplázom" szöveggel, az is biztos igaz lesz... Ha hivatalos Steam fórumon volt akkor valószínű volt olyan aki belinkelte a szabályzatot hogy ezt tilos és hogy végleges kitiltás jár (veszted az összes játékod).

A hivatalos mód innen a kártyával(/Paypal)-lal való feltöltés. Ha erre nincs lehetőség, ahogy írtad (nem értem miért nem tudsz a bankba bemenni és ráutaltatni pár ezer forintot egy Paypal számlára nem kell semmi extra hozzá...) akkor mindenféle képen Eurós kártyát vegyél.

2015. nov. 15. 22:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem csomagtartóban behozott termékről van szó:

[link]

A kijátszásról pedig itt a hivatalos topic (de ez a megoldás már lejárt):

[link]

Paypal nyitására meg egyszerűen nincs lehetőségem, mert nem rendelkezem magyarországi lakhellyel, a szerbiai törvények pedig nem teszik lehetővé a Paypal teljes körű használatát.

2015. nov. 16. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!