Ez egy Skyrim bug?
Legutoljára két éve játszottam Skyrimmel.
Most gondoltam újra előveszem úgy vettem észre,hogy sokkal (legalább negyede vagy csak fele akkorával) sebeznék bárkire is mint előtte. (pl. Egy Draugr most már nem két ütésre döglik hanem csak négyre)
Ez mitől lehet? Mi a megoldás?
(Skyrim Legendary Edition)
Szia!
Először is köszönöm válaszod!
Hát az a baj, hogy már Easy fokozaton vagyok de az csak annyit segít, hogy kevésbé döglött :D
Mindenesetre megy a zöld pacsi :D
skyrim legendary edition-od van ami ugye legfrisebbre patch-elt. szóval bugot nem hiszem. esetleg nexus-ról szedd le az unoffical patch-okat és ahogy ott van a sorrend leírásba úgy állitsd be launcher-be a betöltési sorrendet. lehet ez megoldja a gondod. nekem is fent vannak unoffical patch-ok és master nehézségi fokon "viszonylag lazán" ölöm az ellent.
2. válaszolóhoz annyit hozzáfüznék hogy az is fontos mire specializálodsz. pl ha mindent húzol akkor nem lesz annyira életképes a karakter. én most épp assassin-t építek azaz archery,onehanded,lightarmor,sneak-ek húzom elsődlegesen. ezek mellet még a smithing,enchant,illusiont is húzom de azt kisebb mértékben. továbbá oda pakold a pontokat ahova specializálodsz. ha íjászt akarsz akkor one/two handedre ne rakj perket max elsőre hogy többet sebezzen ha közelharcra kényszerülsz. továbbá easy szinten alig fejlődnek Master szinten elég jól fejlődnek mig easyn kb 2-4x annyi idő mire fejlődik 1 skill. továbbá mindig frissitsd a felszerelésed mindig a legerősebb cuccokat használd ez is segíthet. de a legfontosabb a specializálodás. ne akarj minden lenni legyél 1 valamiben a legjobb különben később keményebb boss-oknál bajok lehetnek.
Köszönöm a válaszokat!
A betöltési sorrend beállítása megoldotta a problémát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!