Miért rontották el? (Prince of Persia)
A Prince of Persia:
-The Sands of Time-
-Warrior Within-
-The Two Thrones-
ezek mind jó játékok.
Az újabb miért nem olyan mint a többi?
Arra gondolok hogy nekem jobban tetszett,hogy egyedül harcolt,meg csinált mindent a játékban a Herceg.
(jó a The Two Thrones-ban néha besegített a csaj,
ez még elment)
Nem úgy hogy ugrálunk össze-vissza ketten ennek semmi értelme.
Úgy kellett volna megcsinálni,
hogy egyedül harcoljon a Prince.
Szerintem sokkal jobb lett volna! :)
Egyre xarabb itt már minden.
Nem tudnak már normális játékokat sem csinálni.
"A régi játékok mindig jobbak!"
"Nem tudnak már normális játékokat sem csinálni."
Ugye tudod, hogy egy 2008-as játékról beszélsz?
Egyébként nekem nagyon tetszett ez az epizód is, az egyetlen hibája az volt, hogy szinte lehetetlen volt meghalni benne.
Az eredetihez képest a SoT trilógia is egy "elrontás" volt. És nagyon jó elrontás. A 2008 egy innovatív új szemlélet mellett készült. A története simán megáll a SoT trilógia mellett, sőt, annak 2. 3. részét függetlenül tekintve még egyértelműen jobb is.
A játékmechanikai változások miatt tényleg könnyebb lett, de nem annyira, hogy ez zavaró lett volna. Sőt, bizonyos szinten rengeteg frusztrációt vett ki a játékból az áttervezett checkpoint rendszer. Ha nem voltál elég ügyes a harcban, az ellenfelek élete visszatöltődött, ha a platformrészeknél, akkor pedig akár az egész elejére visszakerültél és kezdhetted elölről, anélkül, hogy kiszakított volna a flow élményből egy game over felirat és a töltőképernyő.
A 2008-as Prince of Persia egy kitűnő játékvolt, az évtized legjobbjai közé beleillő, ami méltatlanul bukott meg. Talán ez az a bukás, ami miatt az Ubisoftban manapság annyi a fantázia, mint egy száraz kifliben. Nem mernek innovatívak lenni, csak ontják a tök egyforma játékaikat.
Jaja, szerintem is nagyon jó volt a 2008-as epizód. Abba mindent beleadtak.. pár fejlesztői döntés és a könnyűség az egyetlen hibája.
A Forgotten Sands viszont szerintem egy vacak. Az a játék buta, gyenge, könnyű, semmilyen, a film utófutára, teljesen felesleges volt létrehozni.
Nekem is a Sands of Time-Warrior-Two Thrones a kedvencem, de a 2008-as is nagyon jó.
A Ubisoft 2010 óta egy mocsok.
Szerintem is a 2008-as egy marha jó rész volt.
Egyébként a Prince of Persia mindig is olyan volt, hogy csináltak néhány részt egy adott univerzumban, aztán megvariálták az univerzum elemeit,
Az első trilógia egy alap "elrabolták a királylányt, mentsd meg" dolog volt
A második trilógia a homokról szólt.
A 2008-as rész pedig a harmadik trilógia nyitódarabja, a többi rész soha nem készült el hozzá. Konkrétan ez volt az első olyan rész ahol a hercegen kívül nincs egy szereplő sem a régi részekből.
Volt még a The Forgotten Sands, de az tényleg egy határ szar volt. Bár nem akarták vagy nem merték kimondani, de ez a Prince of Persia film mellé készült amolyan "farvízében evezgetőnek". Meg is látszik rajta.
Illetve ha megnézed, a The Sands of Time, Warrior Within és a The Two Thrones részek közt akkora különbség van játékmenet és játékmechanika ügyileg, (egy-egy részt között is) amennyit az AC soha nem is tudott és soha nem is fog fejlődni, még 8 év távlatából sem.
Nekem is tetszett a 2008-as pop de annyira más volt a T2T-hőz képépest gondolom emiatt húzták le...
Aztán jött az utolsó pc-s pop ami hát megpróbált visszatérni a régiekhez de nem jött össze...
Én a mai napig inkább egy Warrior Within 2 félét várnék az ubi-tól, de ez sztem sosem fog összejönni...
Főleg most, hogy a sok marha évről évre megveszi ugyan azt az AC játékot...
Nem is értem... az első AC nekem nagyon tetszett aztán a 2ik már nem...
Még a Black flag-et vagy melyik a "hajós" verziót kipróbáltam de hát... mi a szar kalóz assassin? ki hallott már i ilyet LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!