Steam-en hogyhogy ilyen sok felhasználót lehet látni, akiknek több mint 100-200 játéka van, de annak a nagy részét el se kezdte és kb 10-20 játékot vitt csak végig?
Nekem is van egy ilyen Steames barátom kétszer annyi játéka van, mint nekem (nekem kb. 120) és negyedannyi összesített játékideje. Úgy hogy közben a TOP3 játékommal többet játszottam, mint ő az összessel együttvéve, a legjátszottabb játéka pedig a TOP15-ömbe sem kerülhetne be. Közben a játékaim szűk felét még én sem telepítettem soha.
Nálam ennek mondjuk az az oka, hogy a Steam Sale-ek és jobb Humble Bundle csomagok alkalmával bespajzolok, annyi időm meg nincs játszani, hogy mindegyiket végig toljam. Viszont amibe belekezdek, azokkal rendszerint a stáblistáig nem állok meg, szóval a ~45% sosem telepített mellé van ~40% (akár többször is) végigjátszott. Plusz PC mellett játszom még konzolon is, ami értelemszerűen nem kerül bele a Steam statisztikákban, de a játékra szánt időm az is viszi.
Mondjuk ezzel kontrasztban meg van olyan steam barátom, akinek van vagy 30 játéka, de csak a TF2-vel kétszer annyit játszott, mint én mindennel együttvéve (konzolt és telefont is beleértve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!