Darkorbit zöld zsákmánykulcs? ˇˇ
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e olyan porgram, amivel esetleg megtudhatjuk, hogy mi van a ládában. Tudom, hogy rengeteg ilyen kédés van, de ezt azért kérdezem, mert az egyik ismerősöm emlitette hogy van neki.
Ha esetleg ez mégis lehetetlen lenne akkor miért az? ( Nem lehet me9ghackelni, mert online, De ez erre is vonatkozik?
2015. nov. 10. 17:03
1/4 anonim válasza:
Minden ismerős azt állítja, hogy ő egy gombnyomással meg tudja hackelni az online játékok szervereit.
Mindegyik hazudik.
Kérd meg, hogy a szemed láttára mutassa meg, rögtön lesz valami kifogása, hogy most éppen miért nem lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ én is erre gondoltam,de egy pillanatra elbizonytalanodtam ezért is kédeztem meg.
2015. nov. 10. 17:16
3/4 anonim válasza:
na szia! énis játszom EU7en MAIKY a nevem youtubon is fentvagyok de iylen bugg NEMLETEZIK! csak zeta meg kappa bugg!
4/4 A kérdező kommentje:
Zeta, kappa bug? Tudnád egy kicsit rézletezni?
2015. nov. 11. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!