Nagyon jó játék úgy van vége, hogy akivel a sitten összehaverkodsz elvisz kocsival Joe-t meg meg másik kocsiba ültetik és ők más fele mennek (talán megölik ezt nem tudni meg belőle) és így van vége
2010. szept. 1. 14:56
12/20 anonim válasza:
miért van az h a játékba mindig tök hamar meghalok?mit kéne átálítani?ütközésnél meghalok meg minden kis szarságért
2010. nov. 17. 22:05
13/20 ManyMen90 válasza:
nekem nem nagyon tetszik!
1. rövid a játék
2. meg ez a játék később jött ki mint a gta 4 mégis lealázza
pl. mafia 2-be nem lehet ugrálni,nem lehet felmászni épületekre,nem lehet mongyuk tetováltatni stb.
tehát sok dolog nincs meg amit egy ilyen új játéktól elvárnák.
én a gta sa is jobban szórakoztam mint ezzel
2010. nov. 26. 17:41
14/20 ManyMen90 válasza:
előző vok!
úgy akartam írni hogy a gta4 alázzza le a mafia 2-őt
2010. nov. 26. 17:42
15/20 anonim válasza:
Az előzőnek szól. 50-es években HOL lehetett még tetováltatni??
2011. jan. 8. 09:52
16/20 anonim válasza:
Jó? Inkább közepes.
- rövid
- pici város
- története sem olyan jó
- nem elég változatos
- város nem elég élettel teli
még tudnék írni negatívumot, de a lényeg hogy közelsem olyan jó mint amilyen az első része volt.
2011. jan. 16. 11:48
17/20 ManyMen90 válasza:
Jó ebbe igazad van!De akkor se annyira jó a game
2011. jan. 29. 17:29
18/20 anonim válasza:
Az igaz hogy elég rövid de a város 1általán nem kicsi, volt aki írta h nem elég élettelteli a város...Ez egyáltalán nem igaz.
Szó szerint olyan mintha egy rendes városben lennél a újságolvasó embertől az elgázolt emberen át az út szélén az autúját javító-javítani próbáló-nőig
Nekem annyi volt furcsa az egészben h nem lehet több játékos profilt indítani...
de ettől függetlenül 9.5/10
2011. jún. 14. 16:43
19/20 anonim válasza:
Meg mondom őszintén nekem csalódás volt, vannak benne jó húzások, de ha az első részének 9-et adtam volna annak idején a 10-ből, akkor a második részének nem adnék többet 6-nál.
2011. jún. 22. 18:09
20/20 anonim válasza:
Egyébként szeriintem jó játék, csak a végét nagyon nem zárták le. Bennem még egy csomó kérdés felmerült a végével kapcsolatban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!