Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A steam fiókot, lehet 2 külön...

A steam fiókot, lehet 2 külön helyen 2 különböző gépen használni?

Figyelt kérdés
egyik ismerősömmel ugyebár steames játékokkal szoktunk játszani, nekem van, neki nincs... neki többnyire nem is kell, viszont mivel legtöbbször én vagyok nála, és ahol én lakom a közlekedés eléggé kényes téma, ezért ha megoldható, játszanánk náluk.... tehát ép ez a kérdés, hogy két külön helyen különböző gépen és ip címen, de nem egyszerre és azonos időben kockulnánk... megoldható ez? ki mit tud erről?

2015. nov. 8. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet. Kimentem Angliába, feltelepítettem az ottani gépemre a Steamet, bejelentkeztem, letöltöttem a játékaimat és játszottam. Amikor hazajöttem, bejelentkeztem a Steamre, és a mentéseket szinkronizálva ott folytattam a játékot, ahol abbahagytam.

Persze nem kevés bizalom kell ahhoz, hogy valakinek megadjad a Steam jelszavadat...

2015. nov. 8. 09:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen a barátnőmről van szó :) ő egyetemre jár, szóval többnyire úgy is csak a hétvégéről van szó...

köszönöm szépen a válaszokat :)

2015. nov. 8. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet egy steam accountot akár több gépen is használni, viszont egy időben csak egy helyen lehetsz bejelentkezve.
2015. nov. 8. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!