Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A minecraft-ban létezik...

A minecraft-ban létezik álomvilág?

Figyelt kérdés

Mert láttam egy youtube videósnál hogy játszott, játszott, lefeküdt aludni és átkerült egy álomvilágba ahol feladatokat kellett megoldania, mint egy adventure mapon. Állítólag ez az alap minecraft-ban van amúgy egy mod is bent volt neki, és nem szándékosan csinálta. Létezik ilyen, és ha igen akkor szándékosan (esetleg creative-ban) el lehet ezt érni, meg ha mod akkor a nevét lécci!

Itt egy link a videóhoz: https://www.youtube.com/watch?v=jycaD1dxOI8

2015. nov. 7. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Fúú te gyerek.
2015. nov. 7. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy egyszerű, kézzel épített kis pálya amin végigmegy. A szürke blokkokat egyszerű áttextúrázni és kész. Egyébként, a minecraftban létezik egy igazi álomvilág, egy "easter egg"-ként. Csak tudtommal ezt Notch még nagyon régen kivette, de elvileg az alpha verziókban még bent volt.
2015. nov. 8. 21:07
 3/3 Jófej:D ***** válasza:
100%
Nekem ez úgy tűnik hogy ez egy film akarna lenni. Nincs ilyen az eredeti minecraftban. Szándékosan elljátszotta hogy átkerül egy álomvilágba.
2015. nov. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!