Segitenétek G2A.com -on vásárolt PC játék termékkulccsal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egyszerü a kérdésem. Ti beszoktátok állitani az ÁFA befizetéshez szükséges paramétert a végén? Esetünkben Magyarország +27%. Mi van akkor ha valamelyik 0% -os opciót állitom be, vagy esetleg egy kedvezőbb ország adókulcsát?
Minden fizetési opciónál kell Áfa -t fizetni? Úgy értem kártya, paypal, webcardok, stb...
2015. nov. 7. 00:15
1/6 anonim válasza:
A G2A szerint ha nem állítod be, az adócsalásnak minősül.
Viszont rengeteg ember nem rakja be, és még nem lett belőle semmi bajuk.
Szóval ez egyenlőre megválaszolatlan kérdés, sajnos.
2/6 anonim válasza:
Szinte senki sem fizet rá adót épp ezért vásárol szinte mindenki ott.
3/6 anonim válasza:
A NAV azt sem tudja, hogy létezik internet, úgyhogy egyelőre biztonságban vagy.
4/6 anonim válasza:
A legjobb opció ha viszont eladásra rakod és nincs belőle gond.
Ismerős már vett jó pár játékot így, még nem zörgött nála a rendőrség.
5/6 A kérdező kommentje:
És melyiket szoktátok/szokták mások beállitani? A business+Áfa regisztrált vagy business+Áfa nem regisztrált vagy az EU -n kivüli 0% -os Áfa?
2015. nov. 7. 14:56
6/6 anonim válasza:
ismerős eun belül 0% áfakulcsot szokott ha jól tudom. Én meg maradok a boltnál, úgyis ritkán veszek játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!