Miért olyan jó a CS:GO?
Ha nincs kerek 3000 Forintid, meg ne sértselek, akkor oké.
Háát, én is játszottam, Vele, de nekem sem ért el a saját ranglistámon olyan nagy helyezést.
Szóval, élvezi a többi gyerek, ha szivatja a másikat. Ennyi.
Am, ha mégis szeretnél vele játszani, akkor gyakran nézegesd a Steam-et, mert valamikor feleáron adját, és 1500 Forintid csak van rá, mert ha még az sincs, akkor nemtudom hogy hogy nem haltál éhen eddig.
:)) Ne vedd komolyan !
Ugyan olyan CSŐFPS mint ami manapság divat, reflexharcok, nevetséges hitbox, minimális taktikázás, régi (és szar) matchmaking. Igazából ha a matchmaking nem lenne benne kb ugyna az lenne mint a source minimálisan szebb grafikával. Az 1.6 még 12 évesen szórakoztató volt, de annak 10 éve... mondjuk nagyon értelmes FPS sincs a piacon, Battlefieldből is egy divatszart csináltak, a COD már csak a pénztnyeli, a Battlefront egy átskinezett Battlefield, a Rainbow Six béta alapján pocsék lesz, meg amúgy is sajnos a társadalom buta, és túl sokat feltételez a gamerekről.
Lehet bízni az Overwatchban, hogy a Blizzard bácsi hátha megint nagyot alkot, illetve (Bár nem FPS hanem TPS lesz) lehet reménykedni a The Divisionben hogy egy értelmes MMO lövöldét összehoznak, ha már négy éve várunk rá...
Én azért szeretem pl, mert kikapcsol. Van egy minimális izgalom, de maga a játékkör rövid, meccsek hamar lemennek, akkor is tudok nyomni 1-2 kört, ha csak 1 szabad órám van.
Reflex nem árt hozzá mondjuk, de amúgy annyira nem nehéz. Ha megtanulod az alap helyeket, hova állj, mit csinálj, mire számíthatsz ha ez meg az történik, hallod, látod, akkor könnyen kiismerhető.
Ami az árát illeti, 3500 forint nem nagy eresztés, de most karácsonykor is biztos le fogják nyomni az árát, hogy minél többen vegyék. Tavaly pl 500 forint volt, ha annyira se telik akkor így jártál.
Sok játék=több fegyver=pénz
Egyszerű. Csak megfelelő vevőt kell találni a cuccokhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!