Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért olyan jó a CS:GO?

Miért olyan jó a CS:GO?

Figyelt kérdés
Másról sem hallok mostanában, csak CS:GO, CS:GO, és mivel nekem nincs rá pénzem, hogy megvegyem, szeretném tudni, hogy mi olyan jó benne? Tudom, hogy az 1.6 nagyon népszerű volt (és még most is az), de elképzelésem sincs róla, hogy miért van ekkora felhajtás mindig körülötte. Normális hangnemű válaszokra számítok.

2015. nov. 6. 20:10
1 2
 1/14 stewei99 ***** válasza:
100%

Ha nincs kerek 3000 Forintid, meg ne sértselek, akkor oké.

Háát, én is játszottam, Vele, de nekem sem ért el a saját ranglistámon olyan nagy helyezést.

Szóval, élvezi a többi gyerek, ha szivatja a másikat. Ennyi.

Am, ha mégis szeretnél vele játszani, akkor gyakran nézegesd a Steam-et, mert valamikor feleáron adját, és 1500 Forintid csak van rá, mert ha még az sincs, akkor nemtudom hogy hogy nem haltál éhen eddig.

:)) Ne vedd komolyan !

2015. nov. 6. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan, mint a többi, csak most ez a legújabb. És ezt tolják. Amúgy meg töltsd le torrentről és próbáld ki. Amúgy szerintem egy piszok nehéz játék, mert van aki 1.5 óta játszik vagy azóta mióta kijött a Half-Life 1. Na ezeket sose győzöd le. Törttel az a baj, hogy sok a csaló.
2015. nov. 6. 20:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan olyan CSŐFPS mint ami manapság divat, reflexharcok, nevetséges hitbox, minimális taktikázás, régi (és szar) matchmaking. Igazából ha a matchmaking nem lenne benne kb ugyna az lenne mint a source minimálisan szebb grafikával. Az 1.6 még 12 évesen szórakoztató volt, de annak 10 éve... mondjuk nagyon értelmes FPS sincs a piacon, Battlefieldből is egy divatszart csináltak, a COD már csak a pénztnyeli, a Battlefront egy átskinezett Battlefield, a Rainbow Six béta alapján pocsék lesz, meg amúgy is sajnos a társadalom buta, és túl sokat feltételez a gamerekről.

Lehet bízni az Overwatchban, hogy a Blizzard bácsi hátha megint nagyot alkot, illetve (Bár nem FPS hanem TPS lesz) lehet reménykedni a The Divisionben hogy egy értelmes MMO lövöldét összehoznak, ha már négy éve várunk rá...

2015. nov. 6. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:

Én azért szeretem pl, mert kikapcsol. Van egy minimális izgalom, de maga a játékkör rövid, meccsek hamar lemennek, akkor is tudok nyomni 1-2 kört, ha csak 1 szabad órám van.

Reflex nem árt hozzá mondjuk, de amúgy annyira nem nehéz. Ha megtanulod az alap helyeket, hova állj, mit csinálj, mire számíthatsz ha ez meg az történik, hallod, látod, akkor könnyen kiismerhető.

Ami az árát illeti, 3500 forint nem nagy eresztés, de most karácsonykor is biztos le fogják nyomni az árát, hogy minél többen vegyék. Tavaly pl 500 forint volt, ha annyira se telik akkor így jártál.

2015. nov. 6. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet. Sokba különbözik a többi CS-től pl. Megvan benne rendesen a Spray Control. Nem tudom melyik válaszoló írta hogy szar a hitbox a hitbox azért szar mert 64.0 tickesek a szerverek ami régen nem így volt és versenyeken valamit FaceIT-en se így van. A matchmaking viszont tényleg nem a legjobb, ez így van a report rendszerrel is. Hiába reportolsz bárkit pl. káromkodásért azt nem fogják lebannolni ha azért reportolsz valakit mert csal akkor meg akinek van azt nem fogja érdekelni az overwatch. Viszont tényleg kikapcsol, el lehet vele lenni, szerintem jó játék én 800 órát értem el eddig benne 395 competitive winnel.
2015. nov. 6. 21:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem is a pénzzel van a gond, hanem arra amire költöm. 16 évesen a saját kártyámon nincs sok lóvé, és többnyire anyám bankkártyájával vásárolok. Anyuval leginkább az a gond, hogy bizalmatlan ilyen internetes és digitália dolgokkal szemben, szerinte csak a pénzünket akatják elszedni. Na de mindegy. A játékot valószínűleg megveszem karácsonykor, biztosan le lesz árazva.
2015. nov. 6. 21:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Bizalmatlan? Mire fel? Ebaynek tudod mekkora forgalma van naponta..? Vagy a Steamnek...?
2015. nov. 6. 22:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó, csak divatos. Én több évnyi kompetitív FPS játék (Battlefieldtől a Halón át a Team Fortressig) után próbáltam ki, és egy pár óra után megkérdeztem, hogy most komolyan, ennyi az egész játék? Nem értem, mi olyan nagy szám benne. De én azt sem értem, miért jó az, hogy egy több száz dolláros szivárványszínű sárkány van a puskámon.
2015. nov. 7. 00:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja az mondjuk nevetséges, több ezer dollárt érnek az itemek.... volt olyan aki konkrét abból hogy eladta az accountját vett belőle egy kocsit.
2015. nov. 7. 00:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Sok játék=több fegyver=pénz

Egyszerű. Csak megfelelő vevőt kell találni a cuccokhoz.

2015. nov. 7. 04:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!