The Witcher, Raymond miért nem beszél?
A 2. fejezetnél tartok és eddig még minden könyvet megvettem és tanulmányoztam. A probléma az hogy Raymond csak annyit mond hogy "az áraim megduplázódtak" -> (hát ba+ nekem 1500 aranyam van, szóval ki tudnám fizetni. De folyton csak ezt hajtogatja hogy az árai megduplázódtak. Ez akkor kezdődött mikor elmentem a temetőbe és rájöttem hogy Raymond nem is Raymond :), A boncolást se csináltam meg mivel azt a küldetést nem adta be, de amúgy semmit. ami Raymond-hoz kapcsolódik. Lehet ez a gond? Én úgy gondoltam hogy csak utoljára hagyom Raymond küldetéseit -> és közben ugye rájöttem a dolgokra...
Nem is érdekelnének a küldetései annyira engem csak az a "kártya" érdekel ami nálla van, már 9-et megszereztem. Most akkor kezdjem újra a játékot vagy mihez kezdjek? senki nem mond semmit már mindent bejártam.
A játék eredeti (Steam) -> csak nehogy valaki azt mondhassa hogy tört a játék és azért lehet.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!