Léteznek RPG társasjátékok?
Hallottam pár ismerőstől, hogy ők szoktak ilyet csinálni, de azt ők maguk találják ki, állítják össze, mesélik el stbstb.. én meg annyira nem vagyok jártas a RPG ben, nem is vagyok annyira kreatív, de nekem is tetszik az ötlet.
Létezik ilyen hivatalos társasjátékban is? Ha igen, akkor mennyibe kerül, van-e magyarul, és hol lehet kapni?
Köszi!
Nem világos pontosan, hogy most RPG-zni akarsz vagy társasjátékozni, de természetesen vannak társasjátékok, amikben vannak RPG elemek.
Magyarul megjelent közülük pl az Odalent ( [link] vagy a Rettegés Arkhamban ( [link]
Angol nyelven rengeteg van, pl a Shadowrun világában játszódik a Shadowrun: Crossfire ( [link] vadnyugatos-szörnyes Shadows of Brimstone ( [link] zombis Dead of Winter ( [link]
Ha nem társasjátékra, hanem valódi RPG-re gondolsz, akkor lásd fentebb, el kell dönteni, hogy melyik szabályrendszerben akarsz játszani, AD&D, MAGUS, Shadowrun, vagy bármelyik másik. Az lfg.hu jó forrás lehet itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!