Csábítából Jeles - Ki, melyik programot haszálja/tudja ájánlani "saját ruha" készítéséhez?
Figyelt kérdés
Fórumon egyik topic-ban ([DIVAT] Ruhakreációk) Nicho nevű játékos sok saját készítésű ruhát csinált , amik gyönyörűek lettek , valaki még csinál ilyeneket? Ha igen melyik rajz programot használja az illető? Előre is köszönöm a válaszokat ! :)2015. nov. 5. 20:12
2/3 anonim válasza:
De a PhotoScape kb csak a ruhák egymásra pakolásához jó, de még ahhoz sem tökéletes. :D A kérdező meg rajzolni is akar. Én pixlrt használok, ez is még egy primitívebb program, de sokkal jobb mint a PhotoScape és nekem erre tökéletes, ebben lehet rajzolni, de nem ajánlott, max kisebb igazításokra. Én nem vagyok rajzolósabb hajlamú, viszont mikor elkezdtem babákat szerkeszteni, nagyon édesek voltak a ruhakreáció topicosok, az egyik lány egész használati utasítást írt nekem, ő a paint tool sait használja rajzolásra, én még nem próbáltam, fogalmam sincs milyen, de így látatlanban ezt ajánlanám.
3/3 A kérdező kommentje:
2. válaszoló : Köszii ^^ Szerintem ezt is , azt is ki fogom próbálni ( elsőre nem várok semmi jót :D ).
2015. nov. 8. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!