Hogyan tudok lefordítani egy pc játékot?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy letöltöttem a Borderlands 1-et pc-re, és föltelepítettem a magyarítást hozzá, de a játékban lévő beszélgetéseket nem fordítja le, csak minden mást. Az angolom elég jó, szóval azon gondolkoztam, hogy hogyan tudnám lefordítani a játékot? Azt reméltem van valami szöveges fájl, amit valami programmal megtudok nyitni, és letudok fordítani, de nem értek hozzá, szóval gondoltam megkérdezem itt.
Előre is köszönöm!
2015. nov. 5. 07:34
1/3 anonim válasza:
Mármint a hangokat? A szinkront? Azt sehogy.
Be kell kapcsolni a feliratozást és akkor elvileg kéne írnia magyarul,ha olyan magyarítás van rajta.
2/3 anonim válasza:
A szöveget le lehet fordítani, igen van valami szöveges fájl régen én is pont a Borderlandsot kezdtem el fordítani csak a menü volt 3 óra :P Hosszú, időigényes, ha tényleg magadnak akarod fordítani keresd meg azt a szöveges dokumentumot vagy nézz utána neten hol van. Megmondanám én is de már nem emlékszem én is neten néztem meg hogy hol keressem.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem a szinkront akarom, az jo angolul, hanem a feliratot. Amugy nem magamnak akarom, mert en ertettem az egeszet, meg mar vegig jatszottam, csak a haverom nrm tud angolul es ez a jatek pont a tortenete miatt jo. :S Amugy a menu magyar a patch-el csak a tobbi nem, amit mondanak az emberek benne.. :S Hogy keressek ra, hogy hol talalom ezt a fajlt?
2015. nov. 6. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!