Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hide and Seek (Block hunt),...

Hide and Seek (Block hunt), Hunger Games, Sky Wars plugin Pocketmine (Minecraft PE) szerverbe? - MINECRAFT [Bővebben lent! ]

Figyelt kérdés

"Jóideje" keresgélek Pocketmine szerveremhez játékokat, csak egyzserűen nem találok egy normális plugint.

"PC-s" szerverre tudom, hogy rengeteg játék elérhető, de egyszerűen PE-s szerverhez nem találok.

Ha valami linket tudnátok küldeni, (vagy nekem elég a weboldal neve) ahol vannak normális játékok Pocketmine szerverbe, akkor azt nagyon megköszönném. ;)

[Pl olyan játékokat értek, mint amik a címben (Kérdésben) is vannak]

#játék #szerver #Minecraft #plugin #Hunger Games #Pocketmine szerver #Sky Wars #Block Hunt
2015. nov. 3. 21:49
 1/2 anonim válasza:

Szia! A PocketMine ugye pluginokat használ. Ezek valamit fejlesztenek a játékban, performálják a multiplayert stb. Az ilyen "játékok", amikről te beszélsz, azok több plugin összhangolt, kompatibilizált összessége. Annyi a baj, hogy ilyen játékokat nem készítenek egészben. Készítenek pl. kit plugint, vagy ilyesmiket, de nem nagyon töltenek fel pl. egész blockhunt plugint. Talán te is összedobhatnál egy ilyen játékot, sok plugint felhasználva, de ahhoz már kell egy kis hozzáértés is. Vagy, ha programozni tudsz keményebben, megírhatod a saját "játékodat". :)

Mellesleg, az eredeti PocketMine-MP oldalán megtalálod az összes elérhető plugint.

2015. dec. 27. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen azt tudom, hogy a Pocketmine oldalán rengeteg plugin van, de mint mondtad így egyben egy játék nincs megírva.

A Pocketmine oldalán egyetlen-egy Mini Game-t találtam, ez a Color match.

Szerintem az a baj, hogy nem annyira elterjedt még (vagy lehet nem is lesz) az, hogy csak így kiadják a játékokat plugin formájában.

A legegyszerűbb az lenne, ha csinálnék magamnak, de nem tok programozni. Tehát ez most így nem fog összejönni. :(

Azért köszönöm válaszod! ;)

2015. dec. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!