Megéri megvenni a wowot?
Azért havi kifarmoláshoz elég sok minden kell, például egy fullos garrison amit meg kezdőként nem fogsz elérni. Egyébként nem, nem éri meg. Visszamentem nyár végén 2 hónapra de katasztrófa az egész Draenor. A főstory jó, és faszán végig lehet vinni, meg a Hellfire Citadel és a másik két Raid Insta se rossz de ennyi. Minden másban katasztrófa, a PvP konkrét soha nem volt még ennyire alulbalanceolva, Warlockok 2 hitelgetnek. Egy hónapra megéri befizetni végigjátszania Draenort meg egyszer egyszer raidelni LFR-en de ennyi unalmas. Ugyan úgy vannak Dailyk amik kötelezőek ha gearelődni akarsz, teljesen gyerek szintre le van butítva a szakmázás (Kb 2k goldból 30perc alatt kimaxolsz egy szakmát) gatherningelni nem is kell nem éri meg. Craftolást szakmákat megölték, nincs értelme farmolni maxos garrisonnal heti 30k-t szerzel (ismertem olyat aki azt mondta hogy az első millió gold után megunta a farmolást...) egyszerűen nem lehet mit csinálni. Amíg nem járt le a GC-m kínomban transmogért farmoltam alacsony színtű instákat, amiket természetesen egyedül ki lehet ütni.
A Timewalking volt az egyetlen értelmes ötlet... csak sajnos a díjakat nem lehetett értelmesre beváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!