Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni a wowot?

Megéri megvenni a wowot?

Figyelt kérdés
Mindenestül venném meg.Megéri?

2015. nov. 3. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha játszani akarsz vele és neked megéri, akkor persze hogy megéri.
2015. nov. 3. 20:02
 2/8 Csiß ***** válasza:
Ha nagyon unatkozol csak akkor.Sajnos a wow már csak régi árnyéka Önmagának :( Kár érte.
2015. nov. 3. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Megvenni megéri, de havi 4 ezret fizetni érte már nem. Túl jó ingyenes alternatívái vannak.
2015. nov. 3. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
WoW is játszható simán ingyen már, goldból lehet tölteni legálisan, ingame vásárolhatsz ahvi tokeneket. 60k gold jelenleg az ára egy havi töltésnek... ennyit meg 100-on simán ki lehet szedni egy hónapban, sőt, sokkal többet is.
2015. nov. 3. 23:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2015. nov. 4. 06:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért havi kifarmoláshoz elég sok minden kell, például egy fullos garrison amit meg kezdőként nem fogsz elérni. Egyébként nem, nem éri meg. Visszamentem nyár végén 2 hónapra de katasztrófa az egész Draenor. A főstory jó, és faszán végig lehet vinni, meg a Hellfire Citadel és a másik két Raid Insta se rossz de ennyi. Minden másban katasztrófa, a PvP konkrét soha nem volt még ennyire alulbalanceolva, Warlockok 2 hitelgetnek. Egy hónapra megéri befizetni végigjátszania Draenort meg egyszer egyszer raidelni LFR-en de ennyi unalmas. Ugyan úgy vannak Dailyk amik kötelezőek ha gearelődni akarsz, teljesen gyerek szintre le van butítva a szakmázás (Kb 2k goldból 30perc alatt kimaxolsz egy szakmát) gatherningelni nem is kell nem éri meg. Craftolást szakmákat megölték, nincs értelme farmolni maxos garrisonnal heti 30k-t szerzel (ismertem olyat aki azt mondta hogy az első millió gold után megunta a farmolást...) egyszerűen nem lehet mit csinálni. Amíg nem járt le a GC-m kínomban transmogért farmoltam alacsony színtű instákat, amiket természetesen egyedül ki lehet ütni.

A Timewalking volt az egyetlen értelmes ötlet... csak sajnos a díjakat nem lehetett értelmesre beváltani.

2015. nov. 4. 16:11
 7/8 tonyka9422 válasza:
A sok kiegészítővel már szerintem is csak árnyéka korábbi önmagának, de annyiból megéri, hogy azon (ellentétben a tört szerverekkel) nincs semmi bug vagy más hasonló probléma. Bár, ha kezdő vagy akkor szerintem bőven elég egy tört szerverre beregisztrálnod.
2015. nov. 6. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nincs bug? Hogy ne lenne... csak aránylag javítják gyorsan. Emlékszem még a katában volt egy olyan bugg hogy a Paladin egyik Sealje nevetségesen nagyot sebzett, és Live Szerveren gyakorlatilag az egész raid pislogott hogy 20 másodperc alatt eltűnt a BH-os boss.
2015. nov. 6. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!