Hol és mikor fog játszódni a következő Assassin's creed?
Én egyiptomra tippelek.
Bár én örülnék, ha japánban játszódna, az lenne álmaim AC-je, hiába futószalag, azt megvenném.
A Unity után a Syndicate-t inkább kihagytam, jobb is, mert így utólag kiderült, hogy amúgy sem kötne le, mert nekem az a környezet unalmasnak tűnik.
Én a 4-et vittem végig, az még úgy, ahogy tetszett, a Unityt megvettem gyűjtőiben, mert megtetszett a videók alapján, aztán nagy hasra esés lett.. de annyira, hogy a Syndicate-t már meg sem vettem.
Amúgy a Unityben volt ugye 1 kicsi lövöldözés, a Syndicateben 1 egész fejezetet kapott, szóval én arra tippelek, hogy azért próbálgatják beletenni ezeket, hogy az emberek elfogadják, megszokják, és lehet, hogy egyszer csak arra figyelünk fel, hogy az egyik "új ac-ben" már csak a lövöldözés megy meg a háborúzás, de az nekem pl. túl Metal Gear Solidos lenne, mondjuk nekem a múlt miatt tetszett az AC, de jó is lett volna a játék, ha tartósabbra csinálták volna, mert a Unity annyira negatív élményeket váltott ki belőlem, hogy miután sokadjára nekiugrottam, megláttam 1 bugot és inkább bezártam a játékot, mert felidegesített, hogy nem lehetett 1-2 küldit végigvinni ilyen véletlenszerű hibák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!