Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi kell ahhoz, hogy esportoló...

Mi kell ahhoz, hogy esportoló lehessek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 15 éves vagyok és 1 éve kezdtem a league of legendset.Ebben az évben gold 5 ben sikerült végeznem.Sok-sok meccset nézve nagyon elfogott az érzés ,hogy egyszer én is ott szeretnék lenni,és most ,hogy terjeszkedik ez az ág,úgy érzem megtudom ragadni az alkalmat,és talán sikerülhet.Bármi tippet elfogadok,hallottam ilyen edzestervekről is,es mindent köszönök szépen.

2015. nov. 1. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Legyél valahogy híres hogy rád találhassanak.
2015. nov. 1. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, rossz országba születtél.
2015. nov. 1. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Kezdetnek jelentkezz olyan helyeken, mint a PlayIT, hogy meglásd, hogy is megy közönség előtt igazi versenyen, aztán ha még mindig érdekel beszéld meg azokkal akik nyertek már ilyen vagy nagyobb szabású versenyeken.

Nem tudom Magyarországon vannak e nagyobb esportoló csapatok, de ha igen akkor először őket kéne valahogy megismerned. Remélem nem a világhír a célod,mert sajnos azt magyarként nem igen éred el, hacsaknem csatlakozol európai csapathoz.

2015. nov. 1. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Már nem azért de nem Gold5-el kell elkezdeni ezen gondolkozni. Majd ha megvan a dia/challenger akkor érdemes elgondolkozni egy nemzetközi csapat keresésén és elkezdeni versenyezni 1-2hónap összeszokás után.
2015. nov. 2. 01:53
 5/8 savanyújóska ***** válasza:
81%
A többiek mellett még egy dolog: nagyon sok idő, és még több elszántság, simán bele kell ölnöd napi 4-6 órát, és még egy jó darabig tanulnod is kéne mellette + vodokat nézni, a saját meccseidet elemezni. Ezt otthon is lehet, hogy nehezen veszik, erre készülj fel, még ha nem is látszik a nagy meccseken, még a legkisebb csapatok is azért vannak ott, mert renegeteg időt és energiát beleöltek, valószínűleg biztosan többet, mint egy normál heti 40 órás munkába. Tehát így fogd fel, és ha erre nem vagy felkészülve, akkor csak célozd meg mondjuk a diamondot, és ennyi. Ha viszont kész vagy rá, hogy tűzön-vízen átviszed ezt a dolgot, akkor master/challanger a cél, ehhez viszont szerintem kb. 60-70% a játék, maradék a tanulás/elemzés, nem feltétlen csak a a nagy worlds meccsek, hanem a kisebb bajnokságok is, (EU/NA LCS, LPL, LCK, etc.).
2015. nov. 2. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
És mellette még az iskola. Esélytelen.
2015. nov. 2. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, meg mellette még nemárt ha van azért életed, meg ha szülőkkel laksz (mint sajnos még én xD) biztos nem hagynák.
2015. nov. 2. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
2015. nov. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!