Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit rendeljek elö? Star Wars...

Mit rendeljek elö? Star Wars Battlefront vagy Assassins Creed Syndicate?

Figyelt kérdés

2015. nov. 1. 00:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Játékot nem rendelünk elő. Majd ha megjelent, és a tesztek pozitívak, akkor megvesszük.

Nekem a BF bétája hatalmas csalódás volt, a Syndicate pedig hatalmas pozitív meglepetés (főleg a Unity után).

A Battlefrontban nagyon kevés a tartalom (kevés pálya, kevés karakter, kevés fegyver, stb).

2015. nov. 1. 07:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha szereted a Star Wars akkor egyértelmű Battlefront. A hangulat nagyon ott van, a zene, a látvány. Sajnos igen kevesebb a tartalom, mint a jó öreg Battlefront 2-ben, de attól még szerintem ez nem lesz egy rossz játék. Az A$$a$$in'$ Creed sajnos évről évre ugyan az. Nem tud megújulni. Klisés sablonos, csak annyi a változatosság, hogy mindig más történelmi korba. Viszont, ha előrendelésről van szó az Ubi$ofttól semmit nem szabad előrendelni, ahogy az EA-től, sem, viszont szerintem a Battlefront ígéretesebbnek tűnik, én azt rendelném elő.
2015. nov. 1. 09:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy a Battlefrontot választanám, de előrendelni még azt se.
2015. nov. 1. 11:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor szerintem a Battlefront. Amugy a bétájával játszottam és nagyon megtetszett amugy is vártam nagyon. Az assassinsnak pedig az összes részét végig nyomat. Tegnap ki probáltam a syndicate-tet és hát olyan lett mint gondoltam volna. Mennek a zöld pacsik.
2015. nov. 1. 12:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Assassins credd Syndicate nem olyan lett mint gondoltam volna. Ezt szerettem volna kifejezni
2015. nov. 1. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is a Battlefrontot javaslom, de ez tényleg a te egyéni preferenciád kérdése. :)

A Call of Creed évente ugyanaz, és a mostani epizód legnagyobb játékmeneti újítása egy másik játékból átvett alapmechanizmus.. Ráadásul Ubisoft.

A Battlefrontra ha rákapsz, 5x annyi időt beletudsz ölni, mivel multi, soha nincs vége.

Bár nekem egyik sem tűnt hű de nagy cuccnak. Én sem javaslom az előrendelést. Most vettem 1400 ft-ért egy halom játékot humble bundle-n, amiről tudom hogy milyenek, olcsók voltak, és szórakoztatnak. Én még a Black Flagnél tartok AC téren pl. (az jön, még nem játszottam), soha nem játszok semmit megjelenéskor, mert drága és f*s. :D

2015. nov. 1. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Hmmmm.... az egyik Ubisoft, a másik EA... és te ezektől akarsz előrendelni? Ezt azért gondold át mégegyszer.
2015. nov. 2. 15:55
 8/11 anonim ***** válasza:
A Fallout 4 mellett egyik sem rúghat labdába.
2015. nov. 6. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
ne rendeld elő egyiket se. De ha nagyon akarod akkor a battlefront-ot. Sokkal jobbnak tűnik a látottak alapján.
2015. nov. 8. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy nagyon Star Wars fan akkor Assasins Creed. Én Star Wars rajongóként írom, a béta alapján azt vontam le, hogy nagyon hamar megunható lesz. Kevés fegyver van, kevés map (4 bolyó?! A régi battlefrontok meg nyüzsgöttek a bolygóktól kb). A bétát 1 nap alatt meguntam, a teljes játékot ki szeretném próbálni, de lehet csak akkor veszem meg ha le lesz árazva 10 ezer alá. Ahogy hallottam egész jó lett a Syndicate, azzal lehet több szórakoztató órát szerzel mint a BF-al.
2015. nov. 17. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!