Mit rendeljek elö? Star Wars Battlefront vagy Assassins Creed Syndicate?
Játékot nem rendelünk elő. Majd ha megjelent, és a tesztek pozitívak, akkor megvesszük.
Nekem a BF bétája hatalmas csalódás volt, a Syndicate pedig hatalmas pozitív meglepetés (főleg a Unity után).
A Battlefrontban nagyon kevés a tartalom (kevés pálya, kevés karakter, kevés fegyver, stb).
Én is a Battlefrontot javaslom, de ez tényleg a te egyéni preferenciád kérdése. :)
A Call of Creed évente ugyanaz, és a mostani epizód legnagyobb játékmeneti újítása egy másik játékból átvett alapmechanizmus.. Ráadásul Ubisoft.
A Battlefrontra ha rákapsz, 5x annyi időt beletudsz ölni, mivel multi, soha nincs vége.
Bár nekem egyik sem tűnt hű de nagy cuccnak. Én sem javaslom az előrendelést. Most vettem 1400 ft-ért egy halom játékot humble bundle-n, amiről tudom hogy milyenek, olcsók voltak, és szórakoztatnak. Én még a Black Flagnél tartok AC téren pl. (az jön, még nem játszottam), soha nem játszok semmit megjelenéskor, mert drága és f*s. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!