Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek szurkoltatok Leauge of...

Kinek szurkoltatok Leauge of Legends bajnokságon?

Figyelt kérdés
Kinek szurkoltatok idén? Van állandó kedvenc csapatotok? És mit szóltatok a mai eredményhez?

2015. okt. 31. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:

SKT T1

Nem csalódtam.

2015. okt. 31. 21:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Így utólag már én is nekik,de alapvetően tartom azt, hogy a Fanaticnak szurkoljak, hamár Európa.

De az SKT is nagyon király volt.

2015. nov. 1. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A Fnatic 3 koreai játékossal nagyon "európai". Huh, hogy én ezen mennyire felhúztam magam anno... :D
2015. nov. 1. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt bírom, hogy EU meg NA még fogadott koreai játékosokkal sem tudja elverni Koreát.

KOO Tigers volt a favorit. Tudtam, hogy össze fognak kerülni az SKT-vel, és szerintem inkább megérdemelték volna, hogy ők győzzenek. Persze, játéktechnikailag rengeteg hibájuk volt, de az a hangulat, ami köztük van meg az az elhatározás, azért az nem semmi. Sajnáltam őket, mert csak azt szerették volna, hogy Koreában elismerjék őket (tudniillik ott SKT az abszolút favorit). Fiatal csapat, megérdemlik az elismerést, hogy nem hagyták az SKT-t olyan könnyen nyerni.

(Majd jövőre...)

2015. nov. 1. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt kihagytam, hogy hiába európai csapat az FNC meg az OG is, egyszerűen annyira beképzeltek, hogy az már taszító. Jaj de bírtam, hogy SKT ellen Peke elkezdi, "rá fogom kényszeríteni őket, hogy elővegyék Fakert" (Easyhoon játszott, aki nem mellesleg egy nagyon jó játékos). Nem igazán sikerült :D

Szegény Pekének is csak arca van. Ilyen csapatnak nem tudnék szurkolni, jó emberek meg a koreaiak között is vannak.

2015. nov. 1. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem azért mondom, én is örültem, hogy az SKT nyert, semmi bajom a koreai csapatokkal, és a más csapatokon belül lévő koreaiakkal sem, megérdemelte a KOO és az SKT is a helyét :)

Amúgy én csak idén kezdtem el nézni a Bajnokságot szóval bocsi ha tudatlan vagyok >.<

Szívesen hallgatom még bárki véleményét.

2015. nov. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!