A Half Life 1 szokott ingyen letölthető lenni a Steam-en?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor akció van egy megszabott ideig egy játékra és ingyen le lehet tölteni. Utoljára a Killing Floor-t láttam ilyen akcióban. Érdekelne, hogy volt-e már arra példa, hogy a Half Life-ot is ingyenessé tették egy kis időre.
Szeretném letölteni a közelgő Earth Special Forces-hoz. Persze ha nincs esély ingyen megszerezni akkor megveszem, de még előbb gondoltam megkérdezem a hozzáértőket erről az akciós dologról.
2015. okt. 31. 19:27
1/5 anonim válasza:
Ha lenne is ingyen, maximum egy hétvégére, nem tarthatnád meg. De én még nem láttam, és 2 éve van Steam fiókom.
2/5 A kérdező kommentje:
Ááááá..... Szóval nem lehet megtartani. Köszi a választ, már értem a dörgést!!!
2015. okt. 31. 19:33
3/5 anonim válasza:
Nem volt. Ilyen régi játéknál nem is számítanék rá. Egyébként a Left4Dead 2-nél volt olyan, hogy egy napig ingyen le lehetett tölteni és végleg a fiókodhoz rendelték, mintha megvetted volna. Egy december 23.-án vagy 24.-én talán 2-3 évvel ezelőtt.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendes tőled, hogy szóltál. Köszi!
2016. febr. 6. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!