Tudtok az Anno nevű játék stílusához hasonló PC -játékokat?
empire earth sorozat
total war sorozat
Stronghold sorozat
Szia!
Settlers sorozat - az ötödik rész kivételével mindegyiket szeretem, de a második rész a legjobb szerintem. The Settlers II 10th Anniversary néven van egy remake-je is, amihez letölthető magyarítás.
Stronghold sorozat - Csak a Strongold 1 és a Stronghold Crusader, a további részeket nagyon elrontották.
A Sierra-féle városépítő játékok: Caesar 3, Pharaoh, Zeus
Knight & Merchants - hasonló a Settlers-hez. A KAMRemake mod nélkül nem érdemes játszani, sokat javít rajta. Magyar szinkoron is van hozzá.
Tropico és Cultures sorozatok - ezeket is érdemes megnézni, de sajnos nem tudom lehet-e őket valahogy magyarul játszani.
Az általam felsoroltakhoz tölthető le magyarítás, írtam ahol nem. Ha az Anno-val és a Heroes 3-al elboldogultál, szerintem egyik sem túl bonyolult neked.
Heroes-hoz hasonló játékok, letölthető magyarítással:
Age of Wonders: Shadow Magic
Disciples 2 (a 3-hoz is van magyarítás, de teljesen mások a fejlesztők és nagyon pocsék lett)
King's Bounty sorozat
Battle for Wesnoth (ingyenes és alapból magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!