Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragon's Prophet mennyit...

Dragon's Prophet mennyit változott egy év alatt? Hogy lehet beállítani a támadásokat?

Figyelt kérdés
egy éve játszottam vele. tavaly ősz-tél felé. néhány napig játszottam, de egyszerűen nagyon jó volt, imádtam. azután egy évig nem, mert sajnos le kellett törölnöm, de most volt rá alkalmam hogy újratelepítsem, és egy kicsit másra számítottam... belépve a kedvenc karakteremmel, a támadásaim teljesen eltűntek! pedig teljesen emlékszem, ahogy tavaly beállítottam q-ra, e-re, meg r-re különféle támadásokat, de semmi nem volt ott! hogy lehet beállítani? bemenve a skill részre, semmit sem lehet beállítani, nem is tudom mik azok. én emlékszem rosszul, vagy mi? én igazán nem értem

2015. okt. 29. 20:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!