Resident Evil 4 magyaritás hiba (sürgős). Megoldás?
Milyen géped van?
Az eredeti Resident Evil 4 PC verzió borzalmasan sikerült, nem is árulják már. A HD verziót pedig le lehet "degradálni" az eredeti szintjére, lehet jobban járnál vele. Sok különbség amúgy nincs a HD és az Original között.
A Humble Bundle verzió az a HD Edition. :) A simát nem árulják mint mondtam, a Steamen csak a HD van, csak nem írják bele a nevébe, mert el akarják feledtetni azt a katasztrófát amit kihánytak anno PC-re. :)
Próbáld meg a HD magyarítást felrakni rá. Nekem nem sikerült, írd le hogy neked hogy megy.
Ha leírod pontosan a géped, akkor lehet tudok segíteni.
Nincs min nevetni.
Vedd le a grafikai beállításokat minimumra. Pl. a HD textúrákat kapcsold ki, korlátozd a játékot 30 FPS-re, vedd le alacsonyabbra a felbontást. Először próbáld ki a lehető legkissebb beállításokon. Ha így nem lassú, akkor szépen lassan kezdheted egyesével tesztelgetni, hogy mit bír el a géped. Ha minimumon is lassú, akkor úgy tűnik nem bírja a masina.
U.I: Fontos hogy próbáld meg a 30 fps korláttal is.
Nah, hülyén fogalmaztam:
Először FIX 60 FPS-en vedd le minimumra, ha úgy nem jó, rakj megint mindent maxra, állítsd 30 FPS-re, és ha úgy sem jó, akkor megint vedd le a grafikát.
A lassított felvétel azért jön elő nálad, mert FIX 60 FPS-el akar futni a játék, de csak 30-40-et tud produkálni, emiatt durva 40 százalékkal lassabbak az animációk, mert nem képes leadni 1 másodperc alatt az adott képkockát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!