Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az assassin's creed játék...

KwerzeK kérdése:

Az assassin's creed játék részei között van különbség?

Figyelt kérdés
Már mint vágom hogy van az Abstergo és az Animus program de ha jol tudom akkor az elsö részekben volt a desmond és neki kellet az elödjeinek az emlékében megtalálni azt az arany almát legalábbis ezt olvastam de most a black flaggel játszom és hogy most ennél meg többi assassin's creed részekben kikkel vagyunk mármint a valoságban és hogy van ez az egész mert nekem bonyolult mert nem játszotam black falggen kivül egyikkel sem és érdekel a történet. Ja és a könyveknek menyire van köze a játékhoz?

2015. okt. 28. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Az AC1, AC2, AC Brotherhood, AC Revelations, AC: III epizódok jelen szálai összefüggőek voltak. A negyediktől azonban ez a része el van bagatellizálva, nincs semmi jelentősége.

Amúgy ha érdekel a történet, akkor miért a Black Flaggel kezdtél?

A könyvek a játékot írják le csak egy kicsit kibővítve, illetve a jelen szál nélkül.

2015. okt. 28. 20:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi. Tehát a Ac 4-töl mindegyiknek mondhatni egyedi története van. Azért a Black Flag mett az fogott meg már mint a témája most meg a syndicate a rouge é nem sem a unitié.
2015. okt. 29. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!