A sims 3 kb 20percig tökéletesen működik de utána leáll, miért? Aki tud légyszíves segítsen!
Nálam is ugyanez volt.
Ok: nem bírta a gép.
Megoldás: vettünk egy újat.
Eredmény: hibátlan működés.
ez sajnos nálam is így szokott lenni, persze ez még nem feltétlenül azt jelenti, hogy ugyanaz a problémánk van, de az enyém valószínüleg ez:
laptopon játszok, és ez nagyon gyorsan túlmelegszik, főleg ha valamivel újabb játékokat játszok, pl sleeping dogs, skyrim, ac2 de még a goat simulator is. erre több féle megoldás is van, ugye kitisztítani is érdemes, meg elvileg van ilyen laptop hűtő is.
Köszi a válaszokat!
Találtam máshol egy ilyen választ, úgy tűnik nekem jó lesz ez, mert 40 percet játszottam, és most magamtól léptem ki. Próbáljátok meg, hátha jó. :-)
"Szia!
Ez a megoldás win8-ra is jó!
Azóta megoldódott a problémád? Ha nem, akkor milyen windows-t használsz? Windows 7-re tudok megoldást, ami nekem megoldotta ugyanezt a problémát:
Windows 7-nél a Start menüben, win8-nál számítógép információi és a speciális rendszerbeállítások jobb gombbal kattints a "Számítógép"-re, a legördülő oszlopból válaszd ki a Tulajdonságok menüpontot. A megnyíló ablakból kattints a Speciális rendszerbeállításokra, azon belül, a Teljesítmény ablakban a a "Beállítások..." gombra. A megnyíló ablakban kattints az "Adatvégrehajtás megakadályozása" fülre. Ezen a fülön kattints arra, hogy "Adatvégrehajtás megakadályozása az összes programnál, kivéve:", majd a Hozzáadás-sal válaszd ki a Sims 3-adat elindító .exe fáljokat. Ezután kattints az "Alkalmaz"-ra. Elvileg ez megoldja a magától bezáródást.
Remélem, valamennyire érthető volt a magyarázatom, azt pedig még jobban, hogy ezzel megjavul a játékod! :)
Ha nem tudod, hol vannak ezek a fájlok akkor írj nekem privátban!
Remélem tudtam segíteni! :)"
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!