Szerintetek le lesznek árazva a Dark Souls 2 DLC-i karácsonykor a Steamen?
Figyelt kérdés
Szeretném beszerezni őket, de nem tudom lesz-e karácsonyi árcsökkentés vagy várni kell a Dark Souls 3 megjelenéséig?2015. okt. 28. 16:31
1/5 anonim válasza:
Általában csak a Scholar of the First Sin verzió szokott akcióban lenni, a DLC-ket külön még nem láttam.
2/5 anonim válasza:
Persze hogy lesz. De a Scholar of the first sin-el jársz a legjobban. 5000-6000 forintért már meglehet venni
3/5 A kérdező kommentje:
Az lesz!Hülye voltam, mert megvettem dobozosan az 576-ban Pesten, rá két hétre meg kijött a First Sin...Figyelhettem volna jobban a megjelenési dátumot...
2015. okt. 29. 13:59
5/5 anonim válasza:
#4 Ami konkrétan el is veszi a játék nagyrészét :D Se invasion, se sunbrok,semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!