Pc vagy konzoltulajnak jobb lenni 2010-ben?
Szerintem már konzol átvette, vagy át fogja venni a PC helyét játék szempontjából.
Ha belegondolok, hogy 1-2 éve még sehol sem voltak a konzolos játékok torrent oldalakon, most már többen seedelik, mint a PC játékokat (tehát nagyobb már az igény rá).
És ha van net, akkor egy ps3-al is ugyanúgy lehet ingyen neten játszani a játékokat.
Nos, szerintem gépet 5-6 évente elég venni, ha ne játszol rajta, hanem vidit szerkesztesz, böngészel a neten stb.
Konzolt játékra jó, mert pénztakarékosabb mint a PC, de viszont a PC nagyobb teljesítményt ad persze sokszor (pl grafika)
Ár/teljesítmény szerintem konzol ;)
"de viszont a PC nagyobb teljesítményt ad persze sokszor (pl grafika) "
Ez pl. 2010-ben szerintem már hülyeség.
Persze a gépnek is jó a grafja, de ha valamit tényleg jól csinálnak meg, akkor konzolon szebbnek kell lennie.
Amúgy tényleg az a jó, ha van mindkettő.
És mivel gépe már mindenkinek van, ezért azt már nem kell megvenni, tehát elég csak konzolt venni.
És mivel te is a pénzt emlegeted, máris tudom, hogy neked csak xbox-od lesz max, de annyira azért az sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!