Melyik gamepadot javasolnátok?
Sziasztok!
Milyen gamepadot érdemes venni? Legjobb lenne a vezeték nélküli, de ha csak aranyárban van, akkor nyilván teljesen jó a vezetékes. Ja, pc-hez kell természetesen. :D
Xbox 360 wireless(for pc)-t néztem, viszont ezt 14k körül vesztegetik. Meg ennek a vezetékes változata 9 körül, ami barátságosabb(de ugye ott a fránya vezeték). Itt kérdezném, hogy ha esetleg valaki vett már ilyet ebayről, mennyire hamisított? :D
Meg persze ott a logitech, mint márka, amit szeretek, és az ő F310 vezetékes gamepadjuk 10k-ért, meg az F710 vezeték nélküli cucc 13-ért. Itt pedig azt kérdezném, hogy aki használt már ilyet, meg xbox controllert is, melyik a kényelmesebb?
Ti melyiket javasoljátok? Vagy ne is ebből a 4-ből válasszak mert van jobb, occsóbbér'? :)
Esetleg kockáztassak egy steam cotrollert? 55 ojró, rocket leaguet meg úgy is akarok venni(az 20 euró, úgy már lehet hogy megérné kockáztatni).
Kizárólag vezetékes Xbox360-at, mert azzal 100%-ig kompatibilis az összes játék. No meg minőségben is messze jobb a versenytársaknál.
Ajánlanám az Xbox One-ost is, de túl drága (annak ellenére, hogy nekem is van...).
Nagy a delay, vagy miért ajánljátok a vezetékest inkább mint a vezeték nélkülit? Mert azért vezeték nélkülivel elég sokkal kényelmesebb lenne, bár nyilván nincs semmi gond, ha vezetékes is...
Illetve, ti használtatok Logi kontrollereket, onnan tudjátok hogy jobb a minősége?
Köszi a válaszokat.
A vezeték nélkülivel az a baj, hogy kiló számra veheted bele az elemeket, illetve elő fog fordulni hogy teljesen véletlenszerűen megszűnik a működése. Nem sűrűn, nem sokszor, de elő fog fordulni. Olykor vacakolhat, megszakadhat..
A vezetékes a legjobb, viszont ott meg megtörhet a kábel.
Én a vezetékeset javaslom úgy, hogy vigyázol rá.
A Logitech kontrollerek is jók, de azon amiket én használtam (pont az általad említett 2) azokon eléggé kellemetlen volt a deadzone az analógon (ha csak kicsit mozgatod el, nem érzékeli)
Meg a vezetékesnek nevetségesen nézne ki a sok kábel, mert nyilván amikor nem használom akkor lerakom az asztalra, és egy zsák kábel ott van a semmiben. :D
Igazából amúgy egy középkategóriás akkumlátort vennék az elemeknek, igaz azt meg tölteni kell, de az kevésbé zavar. A megszakadások mondjuk aggasztóbbak, de nem tudom ez mennyire gyakran történik(bár írtad hogy nem gyakran meg véleményeket olvasva sem történt nagyon sok emberrel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!