Mivel játsszak pc-n?
Figyelt kérdés
a gépigény nem számít, gamer gépem van.
szerettem az fps-t, a kalandozós, open world játékokat, eddig nem nagyon vittem ki semmit. mik azok az erősen ajánlott játékok amiket érdemes lenne kijátszani kezdetnek? és lehetőleg ne 50-100 óra körüli legyen mert sajnos olyan típus vagyok aki hamar megun mindent. köszönöm a segítséget!
2015. okt. 25. 19:33
1/4 anonim válasza:
A marketingesek imádnak téged.
Remember Me
Resident Evil 4 HD
Enslaved
Darksiders
Ghost Recon Future Soldier
Max Payne 1-3
Deus Ex
Prince of Persia
2/4 A kérdező kommentje:
esetleg valami jó free to play multi?
2015. okt. 25. 19:52
3/4 anonim válasza:
Fry cry 3, Batman Arkham széria, Assassin's Creed Széria, RAGE, MAD MAX, Mortal Kombat X, Dead Islan Riptide
4/4 pappgr válasza:
Steam-en van egy csomó free to play. FPS-ből a Special force s 2-t ajánlanám, de van rengeteg ingyenes fun játék. Egyébként az én személyes (nem ingyenes) játékaim: Skyrim, League of Legends, Elder scrolls online, Dragon age: Inquisition, Portal 2 (ezt mindenképp told végig), Withcher széria, Risen 3, Evolve, Metal Gear Solid: Phantom Pain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!