Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami olyat szeretnék, amit...

Valami olyat szeretnék, amit nem unok meg egy játszás után! Milyen játékok vannak ennek megfelelően?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mostanában sok játékkal játszottam de mindet megunom...van amit hamar van amit később ://

Lány létemre nagyon szeretek játszani pl. LoL-lal, Tomb Raiderrel, CoD-dal....

Szeretem a Simset is, az Euro Truckot, a Bus simulatort, de már nagyon meguntam mindezeket. Szeretnék valami olyan játékot ami nagyon jó, a grafikája is jó, nem túl nagy méretű...A témája teljesen mindegy csak ne horror legyen, meg ne ilyen kis felülnézetes izé, vagy ez a neten megtalálható online játék (Dragon Age, Montezuma stb..)

(Pl. még szeretem a Hitman-t.)

Bármilyen olyan játékot várok, ami a leírásnak "megfelelő"!

Előre is köszi :))

2015. okt. 25. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Sakk, Go, Poker
2015. okt. 25. 15:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem szeretem az ilyeneket!

Pc játékokat szeretnék!

2015. okt. 25. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Thief, Dishonored, Need for Speed.
2015. okt. 25. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Az igazi Dragon Age rendes videójáték (PC és társai), próbáld ki. Ajánlom még az Assassins Creed-et és a Witcher 3-at.
2015. okt. 25. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Elég zavarosan fogalmaztad a kikötéseket, mindet lehet minimum kétféle képen értelmezni és néhol ellenmondásos is. Mivel a szimulátor műfaj kivételével kb semmit se tudok ajánlani, főleg a kis méret és jó grafika miatt így legyen Simcity. Van egy rakat multi cím ami jó, de haverok nélkül csak idegtépőek.
2015. okt. 25. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Vagyis a Dragon Age nem felülnézetes, simán lehet a kamera a karakter mögött is, csupán a harc taktikai nézete miatt felülnézetes néha.

A 4-es voltam.

2015. okt. 25. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:

The Elder Scrolls 5: Skyrim

[link]

2015. okt. 25. 16:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :))

Meg fogom nézni a játékokat:)

2015. okt. 25. 16:50
 9/9 anonim válasza:
Serious sam
2015. okt. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!