Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assasin Creed kezdő vagyok....

Assasin Creed kezdő vagyok. Először az 1-et (Classic) ot akarom végig vinni, de valahogy elakadtak a memory Bock 4 be. Vannak városok amik közül lehet választani de a küldetések mar készen vannak mégse enged tovább . Valami ötlet?

Figyelt kérdés

#AC #Assasins Creed Classic #memory block 4
2015. okt. 25. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy érted hogy nem enged tovább? Nincs küldetés sehol?

Biztos kész van annyi küldetés, ami szükséges a továbbhaladáshoz?

Minden városban fel kell térképezni a terepet, és annyi mellékküldetést megcsinálni, amennyit kiír. Ha ez megvan, akkor lehet elfogadni a megbízást.

2015. okt. 25. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Most nem tudom megnézni mert nem otthon vagyok de Azthiszem 4-5 Várost ir de csak 3 ba enged be. Es ugye a masik 2 város is kene a tovább jutáshoz. Amelyik városokba beenged ott készen vannak a küldetések . Nemtudom mit kene meg csinálnom h masik városokba is beengedjen. Mar vagy 1 hete próbálkozok ezzel a rezsevel de nem sikerül
2015. okt. 25. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Emlékeim szerint Masyaf-on kívül csak 3 város van, meg egy középpont, illetve a városoknak kerületei.

Mindig jelöli, hogy miből mennyit kell csinálni, nem igazán lehet benne elakadni. Már minden távlati pontot megszereztél? Kész van minden mellékküldi? Mert akkor az adott város Assassin bázisára kellene elmenned, hogy felvedd a küldetést.

2015. okt. 25. 13:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Elmegyek az assasin bázisra videó minden felveszem a küldit. Megcsinálom es utanna semmi. Minden küldetés kész van es egyszerűen semmi . Azert idegesít fel mer tenyleg minden asszonykát meg mentettem a szaros madarakat is megnéztem a toronyból mondom mindent szerintem😞. Jaa es varj ugye van ez a kék színű elhatároló fal amit néha Bead néha nem. Es oda se minden városba enged at
2015. okt. 26. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!